lauantai 1. syyskuuta 2012

Satunnaiskynsiä Nämä kynnet tein ystävälleni J:lle ensimmäistä kertaa pari viikkoa sitten. Pohjalla Wild&Mildin uuden Diamond-kokoelman Broadway. En oikein osaa päättää ovatko nämä koostumukseltana foileja vai microglittereitä vai mitä.. Poistaminen ainakin tuottaa tuskaa microglitterien verran.. :D No, jokatapauksessa varmaan kaunein kultainen lakkani, koostumuskin on ihanan kimaltava. Leimaukset mustalla ja Konad m36, kuviolla joka on ihan alikäytetty mielestäni.

Lakkoina Wet n Wild Megalast, sävy On a Trip, kylmänsävyinen perusliila ja kärjissä Essencen Make it Golden (joka vaikuttaisi olevan dupe Deborah Lippmannin Boom Boom Pow:lle..?) 


Glittersänkkäri Flormarin jellyvalkoisella (319) ja Essencen Circus Confetilla. Jotenkin nämä "nudet" koristellut kynnet viehättävät aika ajoin.


Sotkusormi. Pohjalla ChG:n Sky-High Top, joka ei muistaakseni ole päässyt ennen kynsille asti. Koristelut Kissin mustalla koristelulakalla (joka on nykyään jo ihan liisteriä) ja nimettömässä vielä tuollainen muovistarri, joka meni päällyslakan vaikutuksesta ihan kummaksi. Etenkin pikkurillistä näkee, ettei kyseessä ole peruscreme, vaan lakassa on myös tuollainen vaaleansininen shimmer.

En ole postaillut pitkään aikaan, koska elämä, koulu, kiire ja kaikki muu. Olen myös mahdollisesti ryhtymässä Indiedaysin öö, yhteistyöjoksikin, ainakin testiajon ajaksi. Siitä tulee blogiin muutoksia, enkä itsekään ole vielä ihan varma, mitä tulen tykkäämään. Tiedän, että kaikki eivät oikein diggaa ID:stä eivätkä mainoksista blogin ulkoasussa. Haluan kuitenkin kokeilla, miten homma toimii käytännössä. Kyse ei kuitenkaan ole indiedaysin alle siirtymisestä, blogin osoite muunmuassa pysyy ennallaan.

2 kommenttia:

  1. Ihania kynsiä! Sulle on pikkutunnustus mun blogissa! http://korukynsilla.blogspot.fi/2012/09/arvonta-ja-i-love-your-blog-tunnustus.html

    VastaaPoista
  2. Kiitos x2 :D Pitääkin tsekata tunnustus läpi :)

    VastaaPoista