torstai 6. syyskuuta 2012

Golden Rose matte + Nfu Oh 44

Tästä lakkauksesta tuli jotenkin ihan maagisen näköinen, vaikka toki olen joskus ennenkin Nufun Flakiesseillä lakkaillut. Tämä yhdistelmä meni kyllä justiinsa nappiin, vaikka itse sanonkin.

Alla siis tuommoinen euron Golden Rose-mattalakka, tummansininen (joka muuten kirkkaalla päällyslakalla näyttää paljon kivemmalta, kuin mattana yksinään) ja päällä Nufun 44, pullossa oranssikeltainen Flakies. Tummansinisen päällä oranssivihreäkultakeltapunainen. Eikä kaikkia sävyjä saanut kameran kennolle asti .__.


Meikälle tulee muuten uusi kamera muutamien pöllöilyjen seurauksena.. No, elämä on ja "vanha" kamera joutaa myytäväksi... Onneksi uuden kameran mukana tulee myös 50 millinen kittilinssin lisäksi.


Tuo GR on yksinään kiiltäväpintaisena sellainen syvä tummansininen, ihanalla sinisellä shimmerillä. Ihan kuin olisin toistellut ihanaa shimmeriä viimeaikoina.. No jokatapauksessa, se on ihana ja aika uniikkikin mielestäni. Toki efekti ei ole ehkä näkyvä kovin kaukaa, mutta silti. Ei paha euron lakaksi.

Oli pakko ottaa vielä tuollainen melko hillitön lähikuva. Katskokaa nyt tuota, kunnon koppiksen kuoren multichrome-efekti lastuissa. Uijui.


Tästä tuli melko kuvarikas postaus, mutta omasta mielestäni nämä kuvat ovat lähes syötävän herkullisia. Alla vielä tuo vihreys kunnolla esiin. Ihme juttu muuten, knu etu ja keskisormen kynsien C-kaaret ovat ihan loivat ja epämääräiset muutenkin. Ei ne aina ole olleet noin lapiot ;__;


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti