sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Inspiskynnet

Jotkut Nailasauruksen inspaamat kynnet näin joskus Sonnelassa, joten menin itsekin ensinmainittuun blogin inspiroitumaan ja tällainen on lopputulos:

Ensimmäisessa kuvassa lakan sävy on oikeampi, otettu pilvisellä säällä. Alemmassa liian vaalea/sininen (oikeasti ruollainen petrooli), otettu auringonvalossa. kultaiset isot hex-glitterit ebaysta, lakka Kikon 341. Pikkuiset kynsille tarkoitetut pyramidiniitit myös ebaysta, BornPrettyStoren ebay-kaupasta.

Olen katsellut pitkästä aikaa Candy Candy-nimistä (lasten) animesarjaa, joka on tuttu lähinnä lapsuudesta VHS-kasettien muodossa. Lapsena oli vain yksi kasetti katsottavana, mutta nyt olen katsonut lähes koko sarjan, ja täytyy kyllä sanoa, että suomenkieliset dubbaukset ovat vähän hämmentävät (ihankuin yksi ja sama mies esittäisi kaikkia hahmoja päähenkilöä lukuunottamatta jne..) ja juonikin on aika mielenkiintoinen noin niinkuin lastensarjaksi. Milloin ollaan kännissä ja milloin mitäkin.. Joo :D

4 kommenttia:

 1. Tosi hienot, ja inspiraatiosa lähteen mukaisesti hyvä osoitus siitä, että kynsien ei tarvitse olla pitkät ollakseen kauniit:)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat! Noi niitit näyttää tosi hyvältä, oon jotenkin itse alkanut niittejä himoita kun oon muutamassakin blogissa niitä nähnyt kynsillä!

  VastaaPoista
 3. Sissi: Kyllä mie jo kaipaan niitä menneisyyden pitkiä kynsiä, mut ehkä nää tästä vielä kasvaa. Mutta kiitoksia kehuista! :)

  Lunalii: Kiitos :) Nää pikkuniitit on kyllä tosi kivoja ja ebaysta näitä löytyy ainakin kullan- ja hopeanvärisiä. Oli kyllä kiva, jos löytyisi sellaisia toisenmallisiakin niittejä :D

  Ansku: Kiitti! :)

  VastaaPoista