perjantai 7. syyskuuta 2012

Ihonväristä kukonaskelta

Otsikko..öhh. Kertoisin nyt heti aluksi, että tuossa sivupalkissa "esittelyboksin" alapuolella on ulkomuodoltaan kohtuuviehättävä TNS Gallupin lukijakysely, joka liittyy noihin tulevaisuudessa tuleviin blogiini liittyviin kuvioihin. Osallistukaa siis huoletta mikäli siltä tuntuu. Selostelen sitten luvan saatuani vähän tyhjentävämmin hommaa.

Mutta tänään pohjalla Wet n Wild Megalast sävyssä Private Viewing. Vähän punertavaan taittava perusnude, jossa ihan hiukkasen shimmeriä. Ei näy kuin ihan läheltä tarkasteltaessa. Alemmassa salamakuvassa vähän näkyykin.
Viimeinkin sain viime viikolla tilattua Ninja Polishilta DRK-A-leimauslaatan, joka on kyllä aika ihana  :3 Kuviot ovat lähes järjettömän isoja, mutta ah, eipähän jää peukalosta reunat leimautumatta.. Nyt pitäisi hommata vielä se xl-leimasin hommaa helpottamaan.. Jossain vaiheessa.

Leimasin siis kukonaskel/dogtooth-kuvion Goshin Chocaholicilla, joka ei ehkä ole se ideaalein ruskea leimaukseen, mutta ihan hyvä kuitenkin. Leimat eivät levinneet ennenkuin levitin päällyslakan hiukan liian aikaisin, mutta kuviot jäävät hieman läpikuultavahkoiksi. Itseäni tämä ei oikeastaan haittaa, efekti on omalla tavallaan ihan hauska.

 Kuukauden taidekuva:


Ja vähemmän taiteellinen kuva... Pikkurilliin testasin Periperan pikakuivattavaa/päällyslakkaa, mutta se levitti ainakin nämä leimaukset. Nimettömässä ja etusormessa Essencen gel-look topcoat, keskarissa Seche Vite.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti