keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Innisfree peel-off base coat + Raspberry Yogurt


Ylipitkä postaus tämä.

Ostin joku aika sitten ebaysta korealaisen Innisfree-merkin peel-off aluslakkaa. Intouduin näin tekemään, kun fb:n kynsikoristelut-ryhmässä joku mainitsi Essencen vastaavasta tuotteesta. En ollut koskaan ennen kuullutkaan Innisfreestä, yllättäen. Mutta ebay on ihmeellinen.

Aluslakka on pakattu tuollaiseen söpöön 10 ml mattapintaiseen lakkapulloon. Yksinkertaisen nätti. VAlitetavasti ainesosista en tämän osalta osaa sanoa mitään, koska etiketit ovat - ylläri - koreaksi. Liimamaista paksuhkoa tahmaa kuitenkin. Levittäessä kannattaa huolehtia, ettei lakkaa mene kynsinauhoille ja että kerroksesta tulee tasainen. Ensimmäisellä kerralla levitin vähän sinnepäin, ja joihinkin kohtiin jäi paksuja möykkyjä, jotka eivät olisi millään kuivuneet. Kuivumisessa menee tavallista lakkaa pidempään, ehkä 5-10 minuuttia. Aluslakkaliimamönjä on aluksi valkoista, mutta kuivuu kirkkaaksi. Kun lakka on kuivunut. voi levittää glitterlakan ihan normaalisti. En tiedä toimiiko tämä miten "rakeettomien" koostumusten kanssa, mutta glitterien kanssa testattu jo parillakin eri lakalla toimivaksi tavaraksi.

Testasin tänään aluslakkaa saman merkin glittersänkkäri-lakan kanssa. Sävy on 85 - Rasberry Yogurt. Pohja on erikivasti levittyvä valkoinen jellylakka, seassa tuollaisia metallivärisiä roosan ja tummanharmaita(?) melko pieniä hex-glittereitä ja ihan pikkiriikkisiä vaaleanpunaisia ja hopeisia glitterhippusia. Kerroksia 2-3 kynnestä riippuen. Lopputulos jää hiukan läpikuultavaksi. Ja kiilto on todella lasimainen ilman päällyslakkaakin.


Glitterit asettuivat aika mukavasti kynnelle ihan itsekseenkin, eikä lakkaa tarvitse juuri ravistella ennen käyttöä. Eikä glittereitä tarvitse siis myöskään pahemmin em. syyn seurauksena onkia lakkapullosta.

Tarkoitus oli alunperin testata, kuinka pitkään peel off aluslakalla lakkaukset ylipäätään pysyvät kynsissä, mutta malttamattomana nypin saman päivän iltana lakat veks kynsiltä. Noin ebay-myyntisivulla annetun ohjeen mukaan poistaminen kannattaa suorittaa. Älkää toki välittäkö kummallisesta pinnasta kynsillä, onnistuin tuhoamaan kynnen pinnan muutamaa päivää aiemmin microglitter-lakalla, tai lähinnä poistamisoperaatiolla..


Peel-offistakin saattaa jäädä jäämiä kynsille, mutta ne lähtivät ainakin itselläni saippuapesulla pois.


Oikealla on Paris Sparklesin Cobalt Surprise irrotettuna. Ilmeisesti on myös hiukan värilakan koostumuskesta kiinni, millä tavalla/miten lakka irtoaa peel-offin kanssa kynneltä. Cobalt Surprise oli melko kova, vain hiukan joustava mutta hyvin irtoava (noistahan saisi melkein tekokynnet, hahha) ja vadelmajogurtti taas oli jotenkin joustavampi ja "pehmeämpi", vaikka kynnellä olikin koskettaessa ihan kunnolla kuivunut ja kovapintainen.


Tämä Innisfree on ymmärtääkseni ainakin olevinaan vähän luonnollisempi merkki, pakkaukset ovat nettisivun mukaan luontoystävällisempiä (ainakin etiketit vaikuttaisivat kierrätyspaperilta) ja ilmeisesti ainesosienkin pitäisi olla luonnollisempia. Tiedä sitten, en osaa näistä lakoista sanoa, kun ei oikein löytynyt minkään ymmärrettävän kielisiä ainesosalistauksia näistä. Sen verran osaan sanoa, että lakat eivät juuri haisseet niin pahalle kuin kynsilakat yleensä, ja peel-off tuntui lähes hajuttomalta. Tietysti kyseessä ei ole normaali aluslakka vaan joku erikeeper-vesi-sekoitus.

7 kommenttia:

 1. Oi joi! Tekisi mieli vadelmajogurtti jäädykettä :3

  VastaaPoista
 2. Mimosa: Omnomnom :D

  Sissi: Jo, välillä aina törmää idän ihmeisiin. Tosin no, en tiedä onko tämä edes sieltä päin alunperin, tämmöinen lakka. :D

  VastaaPoista
 3. Hassun näköisiä nuo kuoritut lakat :D

  VastaaPoista
 4. Ohhoh! Toi olis kyllä erittäin kätevä glitterilakkojen kanssa... Koskahan ne rantautuisi suomalaisiin nettikauppoihin... :o

  VastaaPoista
 5. Lunalii: Onkyllä, melkein kuin jotain kaupasta saatavia liimattavia tekokynsiä, ainakin nuo Paris Sparklesit.. Innsifreen glitterit oli kuorittuina vähän kumimaisempia :D

  Liisa: Saas nähdä, voisi kuvitella että joku Isadora tai vastaava toisi tällaisen omiin valikoimiinsa.

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoinen ja selkeä postaus! Kaunis pullo :)

  VastaaPoista