maanantai 17. syyskuuta 2012

Peripera P27 metallic green


Metallisesta nimestään huolimatta tämä lakka on mukavan monivivahteinen duochrome.Löytyy vihreää, sinistä, kultaista ja vähän joissain valaistuksissa ja kulmissa hippusen verran violettiakin.

Tämä lakka on itsessään niin näyttävä, etten halunnut tehdä koristeluja tällä kertaa.. Tosin koristeluita ei ole kyllä muutenkaan ihan liikaa tullut tehtyä viime aikoina. 

Kuvat ovat sitten normaalia enemmän päin honkia tällä kertaa, mutta ei voi minkään. Kyllä näistä sävyn saa selville suurinpiirtein


Ja sitten kuvakulmaa, josta sormeni näyttävät erityisen viehättäviltä :P Turkoosinsininen väris tulee oikein mukavasti esille kyllä. Joissain kuvakulmissa tämä näyttää taas tummansiniseltä, mutta sellaista en nyt saanut aikaiseksi..


Salamalla kuvattuna foil/chrome-efekti tulee parhaiten esille. Auringonvalon lisäksi, jota ei kyseisellä kuvaushetkellä ollut pahemmin tarjolla.


Viimeiseksi viikon taidekuva. Sormeni kera murattini.


4 kommenttia:

 1. Ihana lakka! Olikos se peittävä? ;)

  VastaaPoista
 2. Anni: Oho, unohtui mainita postauksessa, pitää varmaan lisätä sekin tieto :) Mutta oli siis täysin peittävä kahdella kerroksella, ja oli hyvä levittää :)

  VastaaPoista
 3. Ihana sävy kyllä! Tän tyyliset värit toimii mun mielestä kaikista parhaiten just lyhyillä kynsillä, näyttää tosi hyvältä (:

  VastaaPoista
 4. hiutale: Kiitos :) Kiva että näyttää lyhyillä(kin) kivoilta :D

  VastaaPoista