tiistai 4. syyskuuta 2012

PeriPera P050

Tilasin jokin aika sitten ebaysta itselleni uusia tuttavuuksia, korealaisen Periperan kissakorkkikynsilakkoja. Olen testaillut alus- ja päällyslakkaa jo joitakin kertoja, mutta värilakat eivät ole vielä päässeet kunnolla kynsille asti.

Periperan pullot ovat ylisöpöjä ainakin näin kissaihmisen näkökulmasta. Myös teksti on painettu aika söpöllä hologrammisella fontilla pullon kylkeenSivellin on melko ylileveä, vertauskuvassa vasemmalla Peripera ja oikealla OPI. Sivellin on myös tavallista lyhyempi, mikä saattaa tuntua aluksi oudolta, mutta ei mitään sellaista mihin ei tottuisi. Ainakin tämä lakka nimittäin levittyy hyvin, jos ei nyt täydellisesti.


Koostumukseltaan lakka on varmaankin shimmer tai pearl (oikeesti en enää tiedä mistään mitään..), mutta helmiäiskostumusten vastaisesti tämä levittyy oikein tasaisesti jättämättä siveltimenjälkiä/vetoja näkyviin. Näyttää oikein herkulliselta kynsillä. Oikein vaalea vaaleanpunainen runsaalla hopeisella shimmerillä. Poistaminen kävi myös kivuttomasti.3 kommenttia:

 1. Oi, miten suloinen väri ja hauska kisuputeli! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana vauvapinkki! Varmaan onkin aika leveä, kun OPIn siveltimetkin on aika leveitä ja toi on kuvassa vielä paaaljon leveämmän näköinen :O

  VastaaPoista
 3. Suvi: Onse x2 :D

  Lunalii: Joo, on kyllä aika hullun leveä.. Tosin vaikuttaisi siltä, että Wettiksen megalastissa on vielä leveämpi.. mihin tää maailma on menossa xD

  VastaaPoista