tiistai 18. syyskuuta 2012

Models Own Mirrorballs - Freak Out!

Tänään saapui postissa tämmöisiä bilehileitä (ystäväni E:n sanoin, terkkuja sinne Kallaveden rannalle ;) )


Testailinkin sitten Liisan ehdoituksesta heti ensimmäiseksi sinistä tapausta, Freak Outtia. Nimi on vähän tylsä/tyhmä mielestäni mutta lakka on erittäinkin herkullinen. Lakassa on kirkas pohja, glittereitä löytyy pieniä pinkkejä/liloja hexejä, vähäsen isompia tummansinisiä sekä tuollaista epäsäännöllisenmallista käsinleikattua vaaleansinistä kappaletta. Tämä kokoelma on erityisen kiva ja erikoinen juuri tuon käsinleikatun glitterin takia. En omista ennestään yhtään samantyyppistä glitteriä, enkä muistaakseni ole nettikaupoissakaan tällaisiin ennen törmännyt.


Kuviin en ihan saanut vangittua glitterien överiö loistetta, vaikka auringonpaisteesta ei ollut sinänsä puutettä tänään täällä päin. Mutta upea on, uskokaa minua... :D Yllä oleva kuva siis otettu melko suorassa auringonpaisteessa, alla "varjossa".


Seuraava kuva salamalla. Pohjalla on muuten Flormarin Neon-kokoelmasta pinkki N008, joka oli ainakin meikäläisellä yhdellä kerroksella peittävä. Oikein miellyttävä neon-lakka.Miinuksena kuitenkin melko voimakas ja epämiellyttävä, tärpättinen/ison paksun ja ravistettavan permanent-tussin kaltainen käry. Mitkään muut omistamani lakat eivät haise näin vahvasti liuottimelle tai vastaavalle. Isommat epäsäännölliset glitterit myös saattavat tuntua yhden päällyslakkakerroksen alta, mutta suosittelisin glitterin päälle yhtä kerrosta kirkasta tavallista lakkaa, ja sitten vielä pikakuivattava lakka päälle.

10 kommenttia:

 1. Kokeilitko sitä 3 in 1 lakkaa, mikä tuli niiden mukana? :)
  Joo, se tuoksu on aika epämodelsownimainen :D

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanan raju väriyhdistelmä :D

  VastaaPoista
 3. Taru: On ne :D

  Mimosa: Nyt vasta hetki sitten kokeilin, on joo ihan uusi lemu xD

  VastaaPoista
 4. Oiiii! Ihana! Mun pitää oikeesti olla kattelematta näitä swatcheja mitä nyt varmaan kiitettävästi alkaa tulla joka tuutista, kun teidän paketit on tullut :D
  Hauska toi vaalean sininen flakies siellä joukossa, se tosiaan tekee tosta astetta hienomman vielä! Olis ihan tavallinen meinaan ilman sitä!

  VastaaPoista
 5. Tike: Hehe, onhan se juu :D Ensin kokeilin ilman mitään värilakkaa pelkälle paljaalle kynnelle, näytti vähän pölöltä. Sitten meinasin kokeilla siniselle tai mintuväriselle pohjalle, mutta kontrasti ei olisi ollut niin suuri sitten.

  VastaaPoista
 6. Lunalii: On kyllä ihana :3 Itseasiassa tuo ei ole varsinaisesti flakies, vaan käsinleikattua glitteriä-. On siis sellaista "jäykkää" glittermateriaalia, kun flakiesit ovat semmoisia pehmeitä, ohuita ja läpikuultavia juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, se näyttää ihan flakiesiltä :D No juu, joka tapauksessa se on ihanaa :)

   Poista
 7. Oohh yeaah, toi on niin herkullinen. Lääh.

  VastaaPoista