keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Wet n Wild Teal Of Fortune


Teal of Fortunesta tulee mieleen vähän Orlyn Halley's Comet, Essence Choose Me tai OPI Catch Me In Your Net.. Vertailuswatchejakin löytyy ihan kohtuullisesti, mutta joissain tämä näyttäisi sinisemmälyä kuin muut ja joissain taas eroa ei ole. Tiedä sitten häntä :)

Kaksi kerrosta olisi periaatteessa riittänyt, mutta levitin varuiksi (miksi varuiksi..?) kolmannenkin. Jälleen kerran ihanan shimmerinen/glass fleckinen/tai jotain.Kuva ei anna kyllä tällä kertaa oikeutta lakalle, jostain syystä näkyy kuvissa kuultavan läpi vaikkei sitä livenä mistään näe. Lakka on myös intensiivisempi elävässä elämässä.


Kuvat on - ihme kyllä - otettu illalla kahdeksan aikaan, jännästi satoi kaatamalla vettä, mutta samalla aurinko paistoi viimeisiä hetkiä niin kirkkaana että kuvausolosuhteet olivat periaatteessa otolliset. Nyt puoli tuntia myöhemmin tätä kirjoittaessa taivaalla ei muuta näykään kuin tummanharmaita pilviä... Niin ja tämän viikon postaukset ovat olleet muuten ajastettuja, jos se jotain merkitsee.


Edit: seuraava kuva on otettu seuraavana päivänä, kuinka jännittävää -.- Ei satanut, mutta aamuaurinko paistoi, mutta kamerani ei jostain syystä siitäkään huolimatta halunnut tehdä yhteistyötä oikean värisävyn ja kimallemäärän saavuttamiseksi, näyttää yhä ihan liian hailakalta ja epäsyvältä. Leimatkin ihan laimeannäköiset. Mutta on tämä nyt sinnepäin kuitenkin, tosin photarin avustamana.

Leimattu Konadin Charming Nails-laatasta ja Barry M:n Foil Effect kulta-lakalla. Melkolailla täydellinen kultalakka, joskin taittaa ehkä hivenen liikaa oliiviin.


2 kommenttia:

  1. Loistavasti sopii nuo salamat tähän! Multa löytyy tuo Essencen Choose me! ja se on kyllä kanssa ihan umpimahoton kuvattava..

    VastaaPoista
  2. hiutale: Hohoo, pitääkin kurkkia löytyykö siulta kuvia siitä :D Mutta joo, ärsyttävä kuvattava kyllä. Ja kiitos :)

    VastaaPoista