perjantai 17. elokuuta 2012

Peripera-saalis ja Helmer(ö)

 Aluslakka, pikakuivattava päällyslakka ja hoitoöljy kynsille/kynsinauhoille
Pari viikkoa sitten etsiskelin etsimällä kissa-aiheisia asioita ebaysta, ja törmäsin itselleni aivan vieraaseen, korealaiseen Periperaan ja merkin kissakorkillisiin kynsilakkoihin. Hehkuttelin lakkoja muiden kynsiharrastelijoiden kesken ircissä, ja yhtäkkiä tosi moni onkin näitä innostunut hommaamaan! :)

Itsekin sain omani maanantaina ennen reissuun lähtöä, joten vielä en ole päässyt kunnolla testaamaan. Metallic Greeniä kuitenkin pikapuolisesti lakkasin kynsiini seilaamassa ollessa, ja väri on kyllä ihana multichrome, ja kahdella kerroksella sai peittävää jälkeä.

P050 Roly Pink ja P027 Metallic GreenHelmeröksi nimeämäni laatikosto asuu tällä hetkellä sivuttain seinän vieressä. Mielestäni se on liian esiintyöntyvä, jos sitä pitäisi ns. oikeinpäin. Alimmassa asustavat OPIt, ChG:t ja Color Clubit, sitä seuraavassa sekaisin Kikot, Orlyt, Wettikset, Goshit.. Sitä ylempänä taas alus ja päällyslakat, vastikään alennushintaan ostamani Golden Roset, Snowcrystalit ja muut sekalaiset.


 Lakkoja ja kynsitarvikkeita on "vain" kolmessa vetolaatikossa, lopuissa kolmessa on tyhjää ja jotain muita meikki- ja näpertelytarvikkeita.


Helmerön päällä asustaa parivuotias murattini, joka saapui vastikään hoitopaikasta takaisin kotiin. Halusin asettaa nuo paperietiketitkin paikalleen, sillä se tuo muratin kanssa mukavaa kontrastia laatikoston punaisuuteen. Muuten nuo paperiset ovat kyllä yhtä tyhjän kanssa, ne lentelevät pienestäkin ovenavauksesta tms. pois paikoiltaan. Ovat jotenkin liian pieniä tuohon aihioon. Pitää varmaan askarrella itse kartongista paremmat :D

Punaisen Helmerin hankin siksi, että asuntomme on aikasta vaalea muutoin ja pari seinillämme asustavaa Le Chat Noir-aiheista julistetaulua sisältää aika lähelle samaa punaista, kuin Helmer. Mielestäni ei ole yhtään liian hyökkäävään näköinen, ja voihan tuonkin sitten halutessaan tunkea pöydän alle tai naamioida jollain rätillä muuten vaan. Mutta punainen on paras väri jne :D Ehkäpä Parikat pääsevät jossain vaiheessa koristamaan Helmerin päällistä :D

2 kommenttia:

  1. Minulla on tuo samainen 27 itselläni :) Aika moni on sen tainnut napata mukaansa.

    Tuo Helmeri on kyllä aika räväkkä väriltään, voisin jopa minäkin kotuttaa punaisen :)

    VastaaPoista
  2. Hih, kiva kuulla että siekin innostuit tilaamaan :D Ja on se, joskus kauan kauan sitten haaveilin samanvärisestä kirjoituspöydästä, mutta se haave ei koskaan toteutunut :D Ehkä ihan hyvä, tuo Helmeri on kyllä ihan riittävä väripilkku ;)

    VastaaPoista