tiistai 7. elokuuta 2012

half ruffian, half fail

Jonain hämyisenä viikonlopun kynsibongailuhetkenä törmäsin MACin Ruffian-kokoelmaan, johon kuuluu myös kolme erilaista manikyyriä tekokynsien muodossa. Yksi näistä on nimeltään Demilune, joka ilmeisesti tunnetaan enimmäkseen ruffian-manikyyrina.

Halusin kokeilla alunperin ensin joko MACin Demoiselle tai Spectator-maneja, mutta jostain syystä päädyinkin Demiluneen/ruffianiin.

Homma menee siis jotakuinkin niin, että valitaan kaksi lakkaa, jotka ovat yleensä erilaiset tai ainakin tummuiset keskenään. Menin itse ihan suoraan MACin demilunen värityksellä, jossa on kultaa kynsinauhan vieressä ja mustaa muualla. Sitten lakataan normisti, tietysti mahdollisimman siististi kynsinauhojen vierestä, odotetaan kuivumista, lakataan päälle tulevalla lakalla mahdollisimman siististi edellisen päälle hieman lomittain ikäänkuin olisi "kasvuraja". Tarkkuus on tässä hommassa valttia, että saa siistit reunat aikaiseksi. Joita en itse kylläkään saanut, mutta livenä ei pistänyt kyllä silmään pahasti.

Viimeisenä päälle halutessaan se mattalakka tai muuten vaan joku päällyslakka.

 Lakkoina China Glaze Midnight Kiss, Wet n Wild Ebony Hates Chris ja viimeeksimainitun päällä vielä Color Clubin Nothing But Truffle. Sen päällä on itseasiassa vielä Essien Matte About You, jonka elvytin vuoden liisteriolemuksen jälkeen Seche Restorella. Alapuolen kuvassa päällä Nothing But Truffle. Ja valmista. Valitettavasti MAY:n elvytys ei onnistunut 100 %:sesti, vaan lakkauksen pinnasta tuli etenkin etusormen osalta erittäin muhkurainen ja en edes osunut ihan jokaiseen tummaan kohtaan.. Jäi sitten tuollaisia kiiltäviä reiloja reunoille. Muuten kyllä mielestäni erittäinkin kiva lakkausmalli ja kiva lakkayhdistelmä, mutta pitänee satsata uuteen mattaavaan päällyslakkaan jossain vaiheessa ja harjoitella tuota hommaa muutenkin vähän lisää.Pahoittelen epäsiistejä lakkauksia, tönkköä kielenkäyttöä ja kummia kuvia. Oli vähänniinkö pitkä päivä töissä ja nämä lakkaukset tein oikeasti eilen ja ja.. Ei muuta :D

4 kommenttia:

 1. Minusta noista tuli aivan upeat, tosi tyylikkäät ja erikoiset! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hienot! Pitäisköhän munkin kokeilla :D

  VastaaPoista
 3. Oon joskus kans ihaillut luultavasti juuri samoja tekokynsiä. Musta ja kultainen on vaan aivan upea yhdistelmä. Mattaava päällyslakka tekee huiman eron. Todella kaunis lakkaus!

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä nää on todella hienot! Ja mattalakka päällä on kyllä ihan must :) Uskaltauduin itse kokeilemaan juuri block mania, joten ehkä half moon ois seuraavana... Koko ajan uskaltaudun mukavuusrajoilta pois enemmän ja enemmän näemmä :)

  VastaaPoista