perjantai 20. heinäkuuta 2012

Mint & Pink feat. hearts, clouds and bows


 Muokkasin tässä toissapäivänä vai eilen blogin ulkoasua sellaiseen kuosiin, että saisin kätevämmin isommat kuvat postauksiin. Nyt kuitenkin tuntuu, että kuvien koko on jopa hieman "overpowering", liian isoja silmälle. Vai johtuisiko tästä pikkuisesta 13" näytöstä.. Noh, ajattelin tämän linjan nyt pitää kuitenkin.

Kynsissä pitkästä aikaa tarroja, nimittäin onnistuneesti keväällä kadotin tarrapussukkani, ja vasta tänään löysin sen vahingossa liinavaatekaapin perältä.. Oops.

Lakkoina H&M Hello Kitty Pink Summer ja Kiko 389 Lattementa. Sydän- ja rusettitarrat ovat Sinan, ostettu joskus kauan sitten, salama- ja pilvitarrat taas ovat muistaakseni Konadin, nekin jostain kolmen vuoden takaa. Nuo Sinan tarrat on kivempia, pehmeitä kumisentuntuisia tarroja, kun taas Konadin jäykkiä ja varomattomasti käsiteltäessä helposti hajoavia :P Sinat myös asettuivat kynnelle saumattomammin, joskin päällyslakan myötä kaikkien tarrojen reunat hiukan kohosivat ja "käpristyivät".. Essencen joku gel-look-päällyslakka oli käytössä.


Tänään kynsikiekotkin saapuivat reilun parin viikon odottelun jälkeen. Aiemmat lakkauskiekot olivat sellaisia läpinäkyviä ja soikeita, tällä kertaa halusin niitä luonnonvalkoisia ja pyöreitä, ja nämä ovat kyllä kivempia, vaikka aiemmin olin ehdottomasti sitä mieltä, että läpinäkyvämmät paremmat. Ties mistä syystä :P

Niin lakkauskiekkojen saavuttua, testailin heti ensimmäiset lakat, niiden joukossa vihreät ja mintunvihreät. Olen totaalisen kyllästynyt Essien Mint Candy Appleen, vaikka se olikin silloin joskus niiin kova juttu. Yksi Kikoista on 99 % samansävyinen, koostumus+sivellin sata kertaa paremmat, puhumattakaan siitä 2½ euron hinnasta... Ja edelleenkin, jostain ihmeellisestä syystä oma Mint Candy Appleni on koostumukseltaan järkyttävää kuraliisteriä. 
Lähikuvaa peukusta pitkästä aikaa.

7 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! Voi sentään, miten suloiset :) Mä tykkään isommasta kuvakoosta, näkee yksityiskohdat paremmin :)

  VastaaPoista
 2. Komppaan Vanquishia kuvakoossa! :) Tosin bloggarin näkökulmasta katseltuna ne omat likaiset/huonokuntoiset kynsinauhat ja epäonnistuneet lakkauksetkin näkyy... Mun kuvissa ainakin ja omaan silmään näyttää vielä pahemmalta :D

  Ihanat pohjalakat, etenkin toi Kikon!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka söpöt kynnet, tuitui! Kuvakoko on juuri passeli, on miellyttävämpi katsoa :) Eikä tartte heti olla klikkaamassa suuremmaksi.

  VastaaPoista
 4. Mullakin on noita samoja pilvi-tarroja! :) Pari kertaa oon niitä käyttänyt ja ne ei vaan tunnu pysyvän kynsissä päällyslakasta huolimatta, ainoastaan salamat pysyvät hyvin. Noi munkin on tosin jo monta vuotta sitten hankittuja, että tiedä vaikka olisivat jotenkin jo kuivuneet pilalle tai jotain muuta vastaavaa...

  Isompi kuvakoko, jee! :)

  VastaaPoista
 5. Vanquish: Voi kiitos, kiva kuulla että kuvakokokin on hyvä :)

  Nora: Joo, sitä minäkin vähän tuskastelin, että nyt kaikki virheet sitten näkyy heti ensivilkaisulla :D Mutta kiitos!

  Ida-Maria: Ihana kommentti :D Kiva, että on muistakin sopiva kuvakoko :)

  Suvi: Hei vähän siistiä, että meiltä löytyy samoja tarroja ^.^! Itsekin mietin, että varmaan jo tässä vaiheessa muovi on jo alkanut hapertumaan tarroista ja ja... Ja kiva että kuvakoko on hyvä :D

  VastaaPoista
 6. Tykkään blogistasi ja tekemistäsi kynsistä :D mutta tykkäisin vielä enemmän, jos postaisit useammin (=

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Kiva kun tykkäät ja kiitos kommentista, mutta näillä mennään. :)

  Opiskelen päätoimisesti ja nyt kesällä olen rakennustyömaalla töissä, joten aika ja jaksaminen on kortilla.

  Voisihan sitä yötämyöten ja puoliväkisin vääntää, mutta veikkaisin että väkisinväännetystä paistaa päällepäin ja jos ei ole mitään kunnollista kirjoiteltavaa/esiteltävää kynsillä, niin vähän laihaksi voisi sisältö muuttua. Toivottavasti ymmärrät, miksi postaan niin epätasaisesti ja toisinaan on pitkiä taukoja :)

  VastaaPoista