torstai 12. heinäkuuta 2012

Kesälomasaalis

Kuten "ennustin" lahjakkaasti jo aiemmin, hamstrasin reissulla Kikoa. Tosin vain (tai "vain") 22 pulloa, mutta ihan hyvä saalis silti, ja sain tarvitsemani. Mukaan tarttui myös muutama Essence ja yksi Nails Inc. Jaottelin lakat hienosti kuviin sävyittäin, mutta ensimmäiseksi mihinkään sopimattomien pullojen joukko.

Essence 04 Space Queen, Essence 02 Circus Confetti, Kiko 328, Essence pikakuivattavat tipat ja Gel-look topcoat. Noista tipoista en verran, että ovat ihan hyviä, mutten henkilökohtaisesti tykkää ihan hirveästi siitä öljyisestä sotkusta, joka näistä jää jälkeen. Alempana vielä silmäkarkkikuva Circus Confetista :)Nails Inc. Notting Hill Gate (ihku bling-korkki jee!), Kiko 360, 281 ja 240. Ostin tuon Nails Incin lähes pelkästään korkkinsa takia (sekä roiman alennuksen), mutta kotona testaillessa oli mukava yllätys huomata, että kyseessä on vielä pulloväriään karkimpi pinkki herkulla jelly-koostumuksella varustettu kaunokainen.Essence The New League-kokoelman Too Blue To Be True (alennuksesta 0,90€!), Kiko 339, 385, 341 ja 300, Essence 10 Glorius Aquarius.Kiko: 345, 389, 268, 297, 391 ja 388

279, 355, 359, 235 ja 310
Mukaan takertui myös Playing With Polish-Sallan kehuma Kikon lasiviila. Hyvä viilao n kyllä, vähän paksumpi, kuin mihin olen tottunut, mutta ajaa asiansa oikein hyvin. Lisäksi ostin kirkkaansinisen eyelinerin, joka on muuten ihan paras. Loisto pigmentti, loisto kestävyys (lähinnä varmaan koska on vedenkestävä). Tästä on tullut uusi lemppari ja vakiomeikkiväline mustan eyelinerin rinnalle, kivasti pientä vaihtelua ainaiseen mustaan.

Essenceltä ensimmäinen kynsinauhaöljykynäni, tuoksuu herkullisen hedelmäiseltä ja kuukauden outotuote: Gel Style-kokokynnentarrat. Näitä en ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta ideana näissä on siis olla jännällä tavalla geelimäisenpehmeäntuntuisia, paksuhkoja kynsitarroja. Ovat tietenkin reunoilta ohuita, mutta keskeltä paksumpia. Hämmentäviä, kun en ole ennen tällaisiin törmännyt.

Ainiin, ja onhan tuossa vielä KIkon huulitussi, sävy 102 Orange Red. Hakusessa oli sellainen peruspunainen, Corveten punainen vai miksikä sitä nyt sanotaan. Kikolla oli tarjolla myös nimellä True Red tämmöinen huulitussi, mutta testattuani sitä kämmenselkään, se muuttui kuivuessaan aika tummanpunaiseksi. Tämä Orange Redkin tummuu hiukan, jääden juuri sellaiseksi haluamakseni normaalipunaiseksi :D Hyvä kestävyys, kaunis sävy. Vetelee vertoja ja menee itseasiassa ohi aiemmin ostamani Max Factorin tumman viininpunaisen huulitussin.6 kommenttia:

 1. Ooooh! Mitä ostoksia :) Kelpaisi minullekin ;)

  VastaaPoista
 2. aivan mahtavia sävyjä noissa kiko lakoissa , kelpais mullekki !

  VastaaPoista
 3. Äää mikä lakkasaalis, mulle myös!
  Paljon Kikoilla oli hintaa? (;

  VastaaPoista
 4. Mimosa: Uskon kyllä ;)

  sara: On kyl, varmaan yks mahdeimmista lakkavalikoimista Kikolla ns. peruskoostumusten osalta :)

  elli: Kikot maksoi 1,5-2,5€/kpl Muutama oli siis alennettuun hintaan 1,5€ :)

  VastaaPoista
 5. Voi mitä ihanuuksia! Mä meinasin tilata tuollasen Nails Incin, missä on strassikorkki, mut ei ollut mitään sytyttävää väriä tarjolla :P Vaikka pitäis varmaan ihan tuon korkin takia :D

  VastaaPoista
 6. Vanquish: Oi kyllä! Kannattaa siis ostaa ihan vaan korkkinsa takia :D Ja ainakin tuo pinkki oli mukava muutenkin, kun olikin jellykoostumuksella :)

  VastaaPoista