maanantai 16. heinäkuuta 2012

Pinkkivertailu

 
Eilen lakkainventaariota puuhatessani sain päähäni suorittaa hieman vertailuja samankaltaisten lakkasävyjen kesken. Ensimmäiseksi syyniin pääsevät pinkit. Ja pinkeillä tarkoitan nyt pinkkipinkkejä, en vaaleanpunaisia. Tosin jätin tästä vertailusta pois Essien Punchy Pinkin, koska se on niin poikkeava kaikessa neonisuudessaan.

Sanoisin vielä, että hemmetin hankala kuvata useita pinkkejä samaan kuvaan. Värit vääristyilevät aika reippaasti säätelystä huolimatta, ja täten sitten esitän pahoitteluni kuvista jo etukäteen. Oikeimmilta lakat ehkä sitten kuitenkin näyttävät pullokuvassa.

Lakat kynsittäin menevät kuitenkin näin:
peukalo: Depend 200
etusormi: H&M Hello Kitty
keskari: OPI Strawberry Margarita
nimetön: Zoya Dana
pikkurilli: Nails Inc. Notting Hill Gate

Salamakuva

Pilvisellä säällä luonnonvalaistuksess
Sen verran kuvatkin ehkä antavat ymmärtää, että etusormen Hello Kitty on jotakuinkin ehkäpä kylmin ja vaalein. NHG taas paljastui neoniksi, ei kylläkään yhtä neoniksi kuin se testin ulkopuolinen Punchy Pink. Zoyan Dana taas on tummin, vadelmainen pinkki. Hyvin lähellä toisiaan ainakin livenä ovat OPIn Strawberry Margarita ja Depend 200.

Läpikuultavin näistä oli NHG, lähinnä jellykoostumuksen ansiosta, mikä ei itseäni sinänsä haittaa. Zoya oli hiukan peittävämäpi, vaikka jelly sekin.  Peittävin kaikista oli yllättäen H&M Hello Kitty Pink Summer. Myös Depend 200 on hyvin peittävä, mutta se johtuu ehkä enemmän lakan paksuuntumisesta...

Lyhyt yhteenveto:

-Nails Inc. NHG: läpikuultava jellykoostumus, neon, kuivuu jellyjen vastaisesti mataksi ilman päällyslakkaa.

-Zoya Dana: Läpikuultava jelly, tummahko vadelmanpinkki, todella kiiltävä lopputulos normijellyjen tapaan.

- OPI Strawberry Margarita: edellistä vaaleampi vadelmanpinkki, huono peittävyys (neljännelläkin kerroksella paistaa läpi..)

-H&M Hello Kitty Summer Pink: Barbipinkki, kylmähkö sävy. Hyvä peittävyys, mutta paksuhko koostumukseltaan ja hiukan haastava levittää.

-Depend 200: Peittävin, mutta jo pulloonsa kahden vuoden jälkeen hieman liisteröitynyt. Samansävyinen vadelma kuin OPI, mutta hitusen tummempi.

2 kommenttia:

  1. Henkkamaukka on ehkä kivoin näissä kuvissa:) Pyörittelin eilen tuota Dependiä käsissäni itsekin, meinasin laittaa varpaankynsiin mutta jäi toiseen kertaan.

    VastaaPoista
  2. Sissi: henkkamaukka on kyllä yllättävän kiva, hassua kun minulle ei ole sattunut samantyyppisiä pinkkejä sne kanssa, suurinosa on noita vadelmaisia ja neutraaleja/lämpimähköjä pohjasävyltään.

    VastaaPoista