perjantai 13. heinäkuuta 2012

Glitter-rakastuminen

Jostain syystä olen vältellyt kunnon glittereitä jonkun aikaa, lähinnä varmaan niiden hankalan poistettavuuden takia.. Tai eihän niissä muuten mitään, kunhan vaan jaksaa vaivautua. Mutta nyt sitten piti kokeilla uutukaista Essencen Circus Confettia. Ja sitä bling-korkkista Nails Incia. Ja ihastuin glittereihin.

Mutta luontevasti Circus Confetista Tangle Teezereihini! Nämäkin ovat kesälomareissulta, Saksasta.Ensin ostin tuon matkaversion, koska normaalikokoisia ei ollut siinä marketissa, josta matkakokoisen ostin, mutta myöhemmin sitten törmäsin täysikokoiseen toisessa marketissa.. Ja täytyy kyllä sanoa, että ovat kyllä maineensa veroiset. En nyt mene näihin sen enempää, kun kuitenkin olevinani pidän kynsiblogia. Sanonpahahn vaan, että pitkähiuksisten ei kannata passata, jos jossain suht edullisesti näihin törmäävät :)No mutta asiaan. Kerrostin Circus Confettia siis Nails Incin Notting Hill Gaten päälle kaksi kerrosta. Notting Hill Gateakin on kaksi kerrosta, on koostumukseltaan mielestäni aika pitkälti jelly, levittyy todella vaivattomasti ja siististi. Kuivuikin aika nopsaan.

 Circus Confetissa on tuollaista pienenpientä kultaista pyöreähköä glitteriä ja isompaa vihreää, vaaleansinistä, kultaista, hopeista ja pinkkiä tai punaista hex-glitteriä. Myös tuollasia "keskikokoisia erivärisiä hex-glittereitä löytyy. Tuollainen lopputulos näistä sitten tuli. Kuvassa NHG näyttää ehkä hiukan liian vaalealta, mutta aika lähelle silti. Essencet maksoivat Italiassa 2,50€/kpl, Saksassa muistaakseni 1,75€. Nails Incin jelly oli puoleen hintaan Sephorassa, joten hintaa jäi n. 8€.


4 kommenttia:

 1. Tuo glitter muistuttaa jonkin verran MO:n Ibiza Mixiä :)

  Nätti on kyllä tuo yhdistelmä, glitteristä puhumattakaan :D

  VastaaPoista
 2. Kivat kynnet ja tuo harja on mahtava! Mulla on itselläni myös ja muulla en enää hiuksiani harjaisi :) Kuukauden käyttänyt ja ehkä 10 irtohiusta on tarttunut harjaan eli ei todellakaan revi hiuksia millään tavalla niinkuin tavallinen harja.

  VastaaPoista
 3. Just toi glitterlakkojen hankala poistettavuus saa mutkin välttelemään niitä. Niitä haluaisi käyttää useamminkin, mutta se yli parinkymmenen minuutin poisto-operaatio ei koskaan oikein houkuttele... :/

  VastaaPoista
 4. Mimosa: Niinpäs onkin, hyvin samannököinen tapaus. Ja kiitos :D

  kynsikkö: Kiitos! Totta puhut, ihan ihmeharja kyllä :)

  Suvi: No joopa, sama tuli todettua tänään itsekin.. Se siitä rakkaudesta xD

  VastaaPoista