perjantai 13. heinäkuuta 2012

Yellow Polka Dot BikiniEnsimmäiset kunnon kynnet uusilla Kikoilla. Tai Kikolla. Kyseessä siis 279 Giallo. Leimauksessa Konad m79. Kiko 279 on tuollainen muheva keltainen, ei mikään sitruunan-, muttei sinapinkaan keltainen. Sellainen täyteläinen auringonkukan terälehden keltainen. Ei sen monimutkaisemmin sanottu.

Pallokuviosta keltaisella höystettynä tulee mukavasti mieleen yksi Nelliinan vintagemekko tai jotain sinnepäin. En löydä sitä tietenkään etsimällä, vaikka muistan sen elävästi, aargh! :D

EDIT: Eiku löysinkin, mutkallisen salapoliisityön (yeah right) avulla. http://nelliina.blogspot.fi/2009/05/kenkakukkasia.html Tuolla postauksen loppupuolella se iiihana mekko.

Vileä tällainen illan hämärässä ilman salamaa tai kunnon valaistusta napsattu kuva.
9 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet!! Upea tuo Kikon keltainen!

  VastaaPoista
 2. Ihanan pirtsakat lakkailut, tosi kesäiset :).

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet! Oliko tuo keltainen minkälainen laadultaa, levittyikö hyvin ja montako kerrosta vaati?

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommenteista! :)

  Belegwen: Keltainen oli ihan hyvä, vaati 2 kerrosta lyhyempiin, 3 noihin "pidempiin", hahha :D Kuivumisessa tai levittymisessä ei ollut ongelmia, ei ollut sellainen "chalky", niinkuin cremet toisinaan ovat. Siis levittyi oikein nätisti ja sai helposti siistiä jälkeä.

  VastaaPoista
 5. Ihastuin itse Kikon kynsilakkoihin viime syksynä Roomassa. Ihania värejä ja erinomainen hinta-laatusuhde. Harmittaa etten ostanut itselleni enempää kuin yhden. Kiva että niitä tullaan jatkossa varmaan näkemään paljon myös tällä tontilla. :)

  Ja aivan upeat retro-kynnet, niin kivat! :)

  VastaaPoista
 6. Heheei, on niitä ollut täälläkin ennenkin :D Nimittäin viime elokuussa häämatkalla Italiassa tarttui useampikin itselle ja kavereille tuliaisiksi. Ja kiitos kehuista :)!

  VastaaPoista
 7. Ihanat! Keltainen ja polkkapilkut on niin kesää :) Nätti keltainen, ei ole liian tumma ja tunkkainen :)

  VastaaPoista