lauantai 1. joulukuuta 2012

Tuhottoman massiivinen ostosten esittelypostaus

En ole muistaakseni vähään aikaan ostoksia esitellytkään. Olen saanut palautetta, että tykättäisiin enemmän, jos valokuvat olisivat hikisennäköisiä salamallaotettuja (no en oikeasti ole saanut tällaista palautetta), joten tässä pesee molempia: ostoksia ja hikisiä kuvia.

U02, U04, U07, U15
U20, U21, U23, U25
U27, DC02, 118
Osa näistä Flormar/KoneHelsinki-lakoista on kirppisostoksia, osa Robin Hoodista. Näillä näreillä vaikuttaisi vähän siltä, että U21 ja 118 saattavat päästä uuteen kotiin, koska U21 on jotenkin outo sävy ja poikkeava koostumus muihin U-Flormareihin, jotka omistan, ja 118 on pullonätteydestään huolimatta on peittämätön lirulakka. Helmiäis-sellainen.

Yksi suuri äkillinen innostumisen syy Supershine Miracle-Flormareihin on Sonne Sonnelasta. Aluksi dissasin aika pitkään ja pahastikin koko Flormar-merkkiä toistaiseksi tuntemattomasta syystä (joskin muistan hämärästi ensimmäisten netistä ylipäätään lukemieni arvosteluiden parjaavan korkkien hankalaa muotoa ja pituutta ja ja..), mutta nyt kääntyi tämäkin kelkka.

You Only Live Twice, Tomorrow Never Dies, Die Another Day, Goldeneye, The Spy Who Loved Me

Voipi olla, että olen nämä jo esitellytkin (varhaisdementia iskenyt, enkä osaa etsiä omasta blogistani mahdollisesti näihin liittyvää postausta), mutta tässä ne nyt (taas?) ovat. Alunperin tilasin koko helahoidon, mutta tulin huijatuksi kuten aika monet muutkin erään todella reippaan ebay-myyjän toimesta, ja lopputulemana tulin hankkineeksi muualta vain nämä viisi, jotka miellyttivät kuitenkin eniten. Moonraker vielä vähän kaivelisi ihan vain leffaesikuvansa takia, mutta se paljon haukuttu mätä löyhkä on hidaste, ellei jopa este tilaamiselle :D.

Olen pennusta pitäen katsonut Bond-leffoja ja varmaan lähes joka vuosi aina uudestaan ainakin jonkun osan, ja pidän itseäni melko kovana Bond-fanina. Tosin nämä uusimmat eivät oikein ole lämmittäneet huumorinpuutteellaan ja ylenpalttisella väkivaltaisuudellaan...

Coral Prosilk - Elvis, Rimmel - Disco Ball ja Double Decker Red

Sitten impulssiostoksiin. Olen katsellut toisinaan kuvia Rimmelin Discoballista, ja niissä se on mielestäni näyttänyt aina ihan rumalta ja lattealta. Mutta livenä tämä onkin ihan ihana! Kirkkaalla pohjalla hopeista, vaaleanlilaa, sinistä ja hologrammista glitterhippusta. Saisi olla glitteriä vielä tiheämmässä, mutta on tämä näin glitter topperinakin nätti.

Miulla on jonkun verran peruspunaisia jellylakkoja, mutta olen kaivannut punaista cremeä jonkun aikaa. En vaan ole saanut aikaiseksi ostaa. Siksipä tuo Double Decker Red. Tosin, sekään ei nyt ollut ihan creme, vaan hiukan siellä jellyisällä puolella -___- Suosituksia täydellisestä punaisesta cremelakasta, anyone? Saisi olla joku 15 ml puteli. Mavalan London oli koostumukseltaan uutena aika perfecto (peitti muistaakseni yhdellä kerroksella), mutta liian pieni puteli jne.

LuciDarling - Pink Topaz, ChG - Snow Globe, Spoiled - My Saturn Broke Down ja The Face Shop - WH003
LuciDarlingin ja TFS:n lakat ovat tulleet kaupanpäällisinä tilatessani Innisfreen peel-off-aluslakkaa tai jotain muuta vastaavaa jostain sieltä kaukoidästä. Molemmat ovat itseasiassa tosi kivoja lakkoja, ja pullot söpöjä. TFS:n sydänglitterlakka muistuttaa OPI:n Nothin' Mousie 'Bout Ittiä, paitsi että OPIssa taitaa olla hologlitterin sijasta pinkkiä/vaaleanpunaista glitteriä. ChG ja Spoiled ovat kirppislöytöjä.

Essence: It's Purplicious, Disco Disco, Circus Confetti, Glorious Aquarius
Glitter topper-Essencet Saksasta ja beautycosmetic.biz.

Ciaté: Sugar Plum, Confetti. Essence: Make it Golden, Glamorous Life, Let's Get Lost, That's Life
Ciatet ebaysta (tuli vastaan edullinen kuuden euron diili), Essencet yllämainitusta nettikaupasta ja Sonnelta.


Flormar, CA
Zoya Penny ja Apple, Essie After Sex, IsaDora Polar Nights ja OPI Care To Danse?

 Zoyat kirpparilta,  Essie nimensä tähden ebaysta OPIn kera ja IsaDora asiakasomistajapäiviltä Prismasta :DD

Ja sitten spoilaan vähäsen suomalaisittain Ciatén lakkajoulukalenteria, jonka ostin jokunen aika sitten.

Caviar pearls: Sundance, Candyshop, Bumble Bee, Prom Queen

Picture Polish Wisteria, YLLÄTYSLAKKA eräälle nimeltämainitsemattomalle, Layla Metal Chrome, Jade Energy

Viimeisin tilaus Ninja Polishille. Wisteria on THE maailman ihanin jollain tapaa neonimainen keskililaviolettilakka, Metal Chrome THE peililakka :D ja Energy muuten vaan hieno riikinkukkomaisenvärinen holonättimys. Yllätyslakka on taas yllätyslakka ja joululahja Advanced Levitationin Lauralle :3


7 kommenttia:

 1. HAHAA! En edelleenkään jaksa odottaa joulua :D
  Mutjoo! Meikä fiilistelee edelleenkin punaisista lakoista Gina Tricotin High Risk Red:iä :D kannattaa ainakin vaklata se.

  VastaaPoista
 2. Kiitos näistä nauruista, hikisiä kuvia ! :D Voisin kai kömpiä sänkyyn ja vetää peiton korville ja hävetä siellä kun nauran tuollaisille jutuille.
  Mutta hirmu paljon kaikkea kivaa oot hankkinut ! =)

  VastaaPoista
 3. After Sex :)) En ole ainoa, joka on tuon ostanut nimensä takia :D Ja Polar Nights on nätti myöskin ja Essencet jaja..

  VastaaPoista
 4. todella paljon ihania ostoksia =)

  VastaaPoista
 5. Laura: :DD Kohtahan se joulu on jo. Ja pitääkin tsekata tuo HRR 8)

  ooka: Hahah, älä suotta häpeä :D Ja on muuten ne siunkin lakat vielä toimittamatta siulle..

  Mimosa: Muistan kun tästä oli fb:ssa puhetta ;)

  eekku: Kiitos :D Niitä on tosiaan paljon siksi, että ovat kertyneet usean kuukauden ajalta.. Jotkut noista taitavat olla kesäkuun hankintoja :D

  VastaaPoista
 6. Mikä ja mistä on tuo sininen Coral-glitterhommeli?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Se onpi glitterkynsilakka ja ostettu Tokmanni-ketjun liikkeestä :)

  VastaaPoista