maanantai 17. joulukuuta 2012

Nails Inc. The Paparazzi + Sensationail-väliaikakatselmus

Noin viikko sitten päätin hiukan köyhtyä köyhtymästä päästyäni, ja tilasin Asos-nettikaupasta Nails Incin 15 minikokoista lakkaa sisältävään pakkauksen. The Paparazzi-lajitelma oli onneksi pienessä alennuksessa, ja lisäksi ostin aleosastolta sitten vielä Nail Rockin "Asos Exclusive" Romance was born-kynsitarrat. Nimi tulee jostain australialaisen muotivaatemerkin nimestä. Itse tarrojen kuosi on siis aika kitsch-henkinen em.vaatemerkinkin tyylin mukaisesti. Tuollainen nousevan auringon maa-tyyppinen.


Pakkaus on tuollainen übersöötti, löytyy hempeän vanhan roosan värinen rusetti ja beigellä pohjalla hopeista ketjukuosia. Lakatkin on valmistettu briteissä, toisinkuin Ciatén joulukalenterilakat (jotka ovat siis MADE IN CHINA..)

Ne tarrat

Lakat riveittäin vasemmalta oikealle:

Notting Hill Gate, Portobello, Holland Park, Baker Street, Docklands
Elizabeth St, Porchester Square, The Thames, Bruton Mews, Richmond Terrace
The Boltons, Chelsea Embankment, Sloane Aquare, Park Street, Chelsea Square


Näistähän minulla on tuo Notting Hill Gate valmiiksi jo täysikokoisena strassikorkillisena. Muutama lakoista on muutenkin menossa toiselle omistajalle mitä todennäköisimmin.

Näiden koko on siis 4 ml vrt normaalikokoiset 10 ml, eli ihan perus, kun miettii vaikka OPI-minejä, 3,75 ml. Ciatén minit ovat 5 ml.


Piti nyt ottaa vielä pari silmäkarkkikuvaa. Etenkin tuo glitterinen Sloane Square vaikuttaa mieluisalta, vaikkei toki mikään kamalan uniikki olekaan. Tai ehkä tuo tummanharmaus tekee tästä erikoisen, yleensä näkee vain hopeahologlitterversioita tämäntyyppisistä. Tummanharmaata harvemmin.Ja sitten kaiken kuvafloodauksen päälle olisi vielä sananen Sensationailista, josta juttelinkin täällä aiemmin.

Kestolakkaus on ollu nyt kynsillä jotain viikon, kun kerta viime viiko ma-ti-yönä nämä tein. Kasvuraja on jo näkyvämpi, muttei millään lailla häiritsevä. Valitettavasti etusormessa ei tällä hetkellä ol ekuin väritön kestolakkaus ja sen päällä Zoya Sooki. Kävi pieni haveri pari päivää sitten lyödessäni käden lakkapurkkia avatessani pöydän kulmaan, ja kynsi hieman lohkesi reunasta. Oli sitten pakko ottaa kestolakat siitä sormesta kokonaan pois, ja sitten unohdin geelatessa värigeelilakan välistä -.-

Kasvurajan lisäksi keskisormen kynnen kärjestä on lakka hiukan kulunut pois, mutta sekin on todella minimaalinen. Ja ei se muuten ehkä olisikaan kulunut, ellen olisi raaputtanut jotain ryönää tiskattavan lautasen pinnalta.. Mutta tältä ne nyt jokatapauksessa näyttävät. Kiilto on entisessä loistossaan, paitsi Zoya Sooki-etusormen kynnessä. Tälle tuli kärkikulumaa jo ensimmäisenä päivänä turkasesti, ja kiiltokin on huomattavasti himmentynyt jellykoostumuksesta ja päälilakasta huolimatta

Seitsemäs päivä Sensationailia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti