perjantai 14. joulukuuta 2012

Sensationail

Luin taannoin tästä uutena Suomeen rantautuneesta kestolakkasysteemistä Sonnelasta täältä. Tuolta löytyy kattavasti ostopaikat ja hintatiedot kaikille tuotteille (sanottakoon nyt tässä, että aloituspakkaus uuneineen ja ensimmäisine lakkoineen maksaa 79,95 Seppälöissä). Omalla paikkakunnallani (eikä sen puoleen reilun sadan kilsan säteelläkään...) löytynyt mistään näitä, joten pyysin Talkandbake-Minnaa pistäytymään asialla :) Kiitokset vielä kerran!

Joskus vuosi, pari sittenhän tuli Kickseihin ja Stockmanneihin myyntiin Orlyn vastaava muistaakseni, mutta sen kalliihkon hinnan tähden en sitä koskaan hommannut sitten, vaikka kovasti kiinnostikin.Orly Smartgels-aloituspakkaus taitaa maksaa siinä 90 euron pintaan ilman uunia ja värillistä geelilakkaa, ne sitten pitää ostaa erikseen. Mukana tulee tosin kynsinauhaöljy, mutta ei ole mielestäni mikään välttämätön, ja varmaan aika monilta kynsiharrastajilta etenkin voi löytyä useampikin öljy jo ennestään.

Nopeasti tsekattuna Nellyllä (ainainen nelly...) aloituspakkaus maksaa 95,50€ ja led-uuni 29,95€ ja värilakka 21,50€. Tietty tuossa saa valita värilakan itse, kun Sensationail-seteissä on valinnanvaraa vain kahdesta eri vaihtoehdosta ainakin tällä hetkellä (plus sitten ne irtona ostettavat).


 Aloin sitten ma-ti välisenä yönä n. kello yhden aikaan tekemään itselleni geelilakkausta, kynsi kerrallaan :D Meni siihen varmaan se reilu tunti sillä vauhdilla, mutta varmaan nopsempaankin pystyisi tekemään. En kuitenkaan ihan yhdy Seppälän erään blogitekstin mainintaan vartista :D


Yllä kuvassa jo melkein valmista, vain pikkurillin käsittely puuttuu. Tai on se jo bufferoitu, puhdistettu cleanserilla ja käsitelty primerilla.

Alla uunitettavana. Sensationailin uuni on aika kompakti mielestäni. Laiska ei jaksa ottaa viivoitinta esille, mutta mahtuu aivan hyvin esim. Helmeriin korkeutensa puolesta.


Tässä heti lakkauksen "valmistuttua", salamalla tietty..  Pahoittelen ehkä hiukan kummallisella tavalla epäselvää kuvaa, kamerassa on 50 mm putki tällä hetkellä, ja se ei ole paras kynsien kuvaamiseen. Ja vaihtaminenhan on ylivoimaista, siihenhän menee ehkä se puoli minuuttia :P..

Noissa alla olevissa salamakuvissa näkyy aika tehokkaasti smile line, mutta livenä ei kyllä näy.


Ja tässä kolmannen päivän iltana otettu kuva:Kasvurajaa ei tietysti ole tullut lähes ollenkaan, mutta parasta vissiin on, ettei ole minkäänlaista kärkikulumaa nähtävissä, saati mitään muutakaan kulumista. Ja kiilto on entisellään, toisinkuin normikynsilakkojen kanssa :P Ovat kiiltävät sen yhden päivän, ja sitten pyh. Uunitin tosin puolen minuutin sijasta toisinaan minuutin varmuuden vuoksi, kun en jotenkin jaksanut uskoa, että 30 sekuntiakin riittäisi :D

Ajattelin yrittää pitää näitä sen kaksi viikkoa, saas nähdä pysyvätkö hyvin siihen asti vai käykö jo ennen aikojaan kuten Sensaistin Smartgels-lakkaukselle.

8 kommenttia:

 1. Ai sä olit se diilattava tolle paketille :D Mua rupes kanssa toi himottamaan, oikeastaan ihan vaan sen takia, että välillä olis kiva muille ihmisille tehdä geelilakkauksia tai ihan vaan tavallisen lakkauksen päälle vetäistä UV-päällyslakka (tai led-kovetteinen, kuten vissiin tässä). En kuitenkaan ole hankkinut kun itsellä ei olisi tarvetta, kun vaihdan lakkoja niin usein :D Ja silti tekee muka mieli, uunejakin kun saa esim. huutiksesta jollain 25 eurolla :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, hoho :D Mie halusin nimenomaan led-uunin, koska vie vähemmän virtaa ja uv-uuneissa on sit omat lampunvaihto-huseerauksensa... Niin ja koko kans. Monilla ei ilmeisesti ole uv-uuni ilmeisesti esim. Helmeriin mahtuneet lain.

   Mie kyl ihastuin tähän niin, et melkein jo harkitsin normilakoista luopumista :D mutta no, taidan tehdä jatkossa itsekin niin, että led-kovetteisten väliin normilakkaa.

   Muuten, led-kovetteiset kovettuvat uv-uunissakin, mutta kovetus on hitaampaa. UV-lakat toisaalta ei taas kovetu led-uunissa, mikä on vähän mälsää :/

   Poista
  2. Eli siis onko mahdollista, että "kovalakkojen" väliin voi laittaa ihan mitä tahansa lakkaa? Tämä on minulle aina ollut vähän kysymysmerkki. :)

   Poista
  3. Miun käsittääkseni on. Tosin monessa paikassa kehotetaan pitämään oikein pitkä kuivatusaika normilakalle, tyyliin vuorokausi :/ Tosin joillain on toimineet tietyt lakat ilman mitään kummempia kuivatusaikoja. Vaarana siis lähinnä se, että geelilakan alle jäävä huonosti kuivunut tavanomainen kynsilakka alkaa kuplia tms.

   Poista
 2. Haha :D Eipä mennyt kävelyreissu hukkaan, kun kerta on mieleinen :)
  Itse muuten kurkkasin tuota (onneksi se oli helposti avattava) ja se uuni oli niin söpö :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mennyt suinkaan! On kyllä ihan just nappiostos :]

   Milloinkas sie käyt kipasemassa oman ;D?

   Poista
 3. Powerparkissa Hairstorel oli ilmaiskokeilu joskus pari viikkoo ennen jouluaattoo. Jonotin reilu kaks tuntii, koska yksis kynsis meni puolisen tuntia. Oli kyl odotuksen arvoset ja kestikin noin pari viikkoa. Hairstoren nettisivuilta saa paljon halvemmalla ku Nellyltä. Aloituspakkaus (sisältää myös sen uunin) n. 79€ ja lakat n. 17€/kpl. Aattelin ite ainakin sieltä ostaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se vaan, että nellyllä myydään tosiaan tuota Orlyn settiä, Hairstorella Sensationailin :) Sensationail maksaa 79 euron pintaan kaikissa myyntipaikoissaan Suomessa, mm. Seppälöissä. Orlyn setti on taas kalliimpi Sensationailia sekä nelly.comissa, Kickseissä että Stockmanneilla.

   Ja tosiaan, omastanikin maksoin sen 79 ja risat (Seppälästä alunperin ostettu), Sensationailin kun hommasin :)

   Poista