perjantai 21. joulukuuta 2012

Paris Sparkles Election Day - ei niin hyvä

Pullossa niin herkullisen näköinen sandwichmäinen glitterlakka. Valkoinen pohja, punaisia, sinisiä ja pienempiä hologrammisia hexaglittereitä. Valkoinen cremepohja. Huonompi homma. Eikä muuten ole mikään suspension base ollut tämän teossa käytössä myöskään. Tosin sittemmin, kun omani ostin, on tämän koostumusta asiakaspalautteen vuoksi parannettu. Olisi kiva testata paranneltua versiota!

Glitterit ovat pääosin jämähtäneet pullon pohjalle ja seinämiin, kuvassa vuorokauden ylösalaisin pidon tulos. Hologrammiglitterit näyttävät pullossa oikein kauniilta.


Kynsillä hologrammihippuset eivät näy. Tai itseasiassa näkyvät, ärsyttävinä kokkareina valkoisen lakan alla. Holoefektistä ei tietoakaan, ja muutenkin näyttää siltä, kuin olisi muutamat roskat menneet lakkauksen sekaan. Isompia glittereitäkin joutuu kaivamalla kaivelemaan pullosta, jotta niitä tulisi kynnellekin. Ja ne joutuu asettelemaan tikulla...No ei tämä niin paha ole. Ihan nätti, ja rakeisuuden saa aika hyvin päällyslakalla piiloon. Mutta silti vähän pettymys, enkä ymmärrä, miksi on edes pitänyt tehdä näin vetiseen pohjaan glitterpommi? Alunperinkään. Olisi voinut hiukan enemmän itse testata ja perehtyä, eikä sitten vasta jälkeenpäin ruveta virheitä korjailemaan.

Tosin taannoin lukemassani opinnäytetyössä amerikkalaisesta bisneskulttuurista mainittiin, että siellä on enemmän sääntä kuin poikkeus, että hommat tehdään vähän sinnepäin aluksi, jotta saadaan vaikkapa tuote x pian markkinoille ja maksimoidaan tuotot, ja virheet korjataan vasta jälkikäteen.. Tämähän pätee yllättävän hyvin tiettyihin isoihinkin firmoihin, lähinnä mielessä on nyt eräs elektroniikka-alan jätti.

Ehkäpä ensi vuonna tilaan sen parannellun version tästä. Saa nähdä onko hinta sama, kuin mitä tästä maksoin.

2 kommenttia:

  1. Musta tuo näyttää just kivalta, koska se on vähän "haalea" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin sehän glittersänkkärien ideana onkin. Ja itsekin tykkään siitä, miltä se näyttää, mutta koostumukselle ja rakeiseksi jäävälle pinnalle tuli piiitkä miinus. Haaleuden olisi saavuttanut vähän jellymmällä koostumuksellakin ja suspension basen käytöllä glittereitäkään ei olisi tarvinnut tikulla onkia :P

      Poista