torstai 13. joulukuuta 2012

1. Livbox (joulukuu)

Ja ennenkuin kukaan ihmettelee, niin sain tämän "joulu"lahjaksi miekkoselta. Mutta kun paketti tuli jo eilen tietysti, niin sitten menin ja avasin sen :D No harm done, tuleehan ne kaksi muuta pakettia sitten myöhemmin.

Musta laatikko Ahvenanmaalta

Kieltämättä tällaista yllätyspakettia avatessa tulee pienimuotoinen lapsenomainen jännitysmomentti.

Ja mitä sieltä sitten löytyi:


Paketissa oli viisi tuotetta, kolme näistä täysikokoisia ja kaksi näytettä. Laskeskelin, että ruusuvoide, kynsitarrat ja kiiltoseerumi yhteensä maksavat lähes 60 euroa, joten aika hyvin saa vastinetta rahoilleen, kun yksi paketti maksaa posteineen 13,90€. Lahjojen hintojahan ei saisi urkkia, mutta tämän olin jo tullut lukeneeksi kun ensikertaa Livboxista kuulin.

 Dr. Hauschkan ruusuvoidetta olen kokeillut ennenkin, muttei toiminut parhaalla tavalla ihollani. Melissavoide sen sijaan tuoksuu mielestäni paremmalta ja toimiikin itselläni paremmin.



Toisena "täysikokoisena" vähän paremmin kynsiblogin aihepiiriin sopiva tuote: Sally Hansenin "kynsilakkatarrat", käärmekuvioisena. Kärmekuosia en ole koskaan kynsille kokeillutkaan (enkä oikeastaan muutenkaan), mutta ihan hauska kokeilla miltä näyttävät ja miten kestävät kynsillä.

Kynsillä on muuten Sensationail-kestolakkaukset = pure love. Ainakin melkein, jos nyt siis kynsisysteemejä voi sanoa rakastavansa kuulostamatta kovin tärähtäneeltä. Sensationailista tulossa siis juttua myöhemmin.


Mieluisin kaikista on kyllä tämä Kérastase Cristalliste-kiiltoseerumi. Vielä en ole kokeillut, mutta voisin kuvitella hampputukkani tykkäävän jonnin verran. Takana siis sellaiset 2-3 värinpoistoa tuossa kuukausi sitten....

Toinen näytekokoisista on Lancômen La vie est belle-tuoksu 4 ml. En kovin usein tuoksuja käytä/pysty käyttämään (lievä tuoksuyliherkkyys/migreeni/tjsp), mutta silti niitä on muutama kaapin perukoilla. Tämä tuoksuu amatöörin mielestä hedelmäiskukkaiselta ja himpun verran kevyen puuteriselta. Vähän tyttömäinen, mutta silti mielestäni ylellinen.



Ja viimeisenä Louis Widmerin kuorintamönjä tuubissa. Ostin taannoin Lumenen jonkun keltatuubikuorintavoiteen, mutta se on ihan liian heppoinen makuuni. Pitää olla riittävästi rakeita ja kuoria kunnolla niin, että naama on punainen jälkeenpäin :D Saas nähdä millainen tämä sitten käytössä on.

Notta semmosta tänään. Katselin tässä kuvia kuluneelta syksyltä, ja abouttistarallaa kahdetkymmenet kynnet olisi postaamatta. Ja muutama muu postaus pyörii muuten vain luonnoksissa. Mikähän tähän saamattomuuteen auttaisi..


6 kommenttia:

  1. Oijoi! Tuskin maltan odottaa tammikuuta ja omaa pakettiani :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä nähdä sitten mitä sieltä paljastuu.. Veikkaan vaan, että tämä on pahasti koukuttava systeemi eikä tätä raaski lopettaa xD

      Poista
  2. kiva paketti ,miekään en malta odottaa tammikuuta ku paketti tulossa =)

    VastaaPoista
  3. Määki oon tilannu omani tammikuusta alkaen.

    Tuo Widmerin kuorinta on parasta ikinä! Se uudisti pakkauksensa (kuten koko Widmer), nii varmaan taas markkinoivat, vaikka vanha tuote onkin. Siis tarpeeksi pientä raetta, että kuorii kunnolla, mutta ei tee ihosta liian kuivaa. Vannon tuon nimeen ihan ehdottomasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vitsi, just tänään kokeilin aiemmin päivällä tätä, ja täähän on juuri sitä mitä kaipasinkin ja niinkuin kuvailit. Yleensä niitä rakeita saa kuorinnoista etsimällä etsiä, kun niitä on niin harvassa, mutta tässähän on todella tiheään. Harmillisinta on se, etten ole ennen tähän törmännyt/tarttunut, vaikka Widmerin tuotteita jonkun verran (etenkin ongelmaiholle tarkoitettuja) käyttänyt vuosien varrella.

      Poista