keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Lajitelma lakkauksia

Vaihteeksi vähän useampia lakkauksia samaan syssyyn, kun ei näistä yksistään kehtaa postata. Hyvä kun muistan, mitä lakkoja näissäkin on käytetty. Tää on vissiin joka toisen (kynsi)bloggaajan ongelma, että lakkauksia vaan kertyy ja kertyy mutta postattua ei saa.

Silloin joskus aiemmin syksyllä ebaysta Koreasta tilattuja lakkoja. Yogurt-kokoelmaan kuuluu viisi lakkaa, joista yhden tai kaksi olenkin joskus aiemmin jo tainnut esitellä. Kynsillä kaksi kerrosta. Koska koostumus on näossä jugurteissa jellymäisen läpikuultava, niin peittävyyttä halutessaan kannattaa pistellä tämän alle esim. nude lakka tai sitten ihan vaaleanpunainen.

Lakassa on vaaleansinistä ja -punaista hex-glitteriä, ja minikokoista vaaleanpunaista. Glitterit tulevat tosi hyvin kynnelle asti pullosta ja siveltimestä, ja koostumus on muutenkin miellyttävä lakata.
Seuraava kuva snadisti pienempänä, koska se näytti tuskaiselta suurensuurena. Lakkana siis pelkästään Kikon 360, Rosa Fragola. Kamera meni ihan sekaisin väristä, ja muokkasin sitten vitin hienoksi koko kuvan, että oikea väri näyttäytyisi suurinpiirtein. Ei edes päällyslakkaa/pikakuivijaa, koska kiiltää yksinkin niin julmetusti, jellymäinen kun tämäkin on.  Ja sitten lakkausfail. Alla Kikon 389, Lattementa, ja päällä se luopumisprosessin alaisena oleva Models Ownin Mirrorballs-kokoelman Hot Stuff kahdessa kerroksessa. Yksi näytti mielestäni laimealta, joten ajattelin parantaa lopputulosta kahdella - pieleen meni. Jäi iha n muhkuraiseksi ja ei ikinä edes kuivunut ja rumalta näyttää ja näytti.


Kiko 292, Uva Chiaro + The Man with the Golden Gun. Tässä hiukan paremmin ehkä saa selvän, miten sileäksi MGG jää kultaläpyköistä huolimatta. Niitä ei tunne lähes ollenkaan, vaikka erillistä päällyslakkaa ei käyttäisi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti