tiistai 18. joulukuuta 2012

Essence Too Blue To Be True

Taas vaihteeksi arkistojen aarteita. Kesällä ostin tämän lakan hintaan 70 snt jostain useista Düsseldorfin dm-kaupoista. Oli siis alennuslaarissa. Ja on muuten ehkä halvin lakka, mitä olen ostanut. Muttei suinkaan huonoin.

Kuuluu myös sarjaan melko hankalat kuvattavat, oikeaa sävyä on vaikea saada aikaiseksi vaikka kuinka olisi luonnonvaloa. Sävy on näissä kuvissa nyt sinnepäin ainakin.

Lakka on siis hyvin shimmerinen ja lopputulos on ilman päällyslakkaakin kiiltävä. Sävy on intensiivisen sininen, joka kuitenkin varjossa näyttää jopa violetilta. Ei tämä kuitenkaan ehkä mikään erityisen uniikki sävy sinänsä ole. Kuva otettu ei-niin-kirkkaassa auringonpaisteessa.


Alla oleva kuva otettu varjossa. Tulee esille tuo violettinen vivahde. Peittääkseen tämä vaatii kaksi kerrosta.


Makuja on monia. Pidän itse todella paljon sinisistä kynsilakoista, mutta toisaalta tiedän monien kyllä inhoavankin ko. väriä kynsillään. Kyllähän se saa tietysti ihan näyttämään ehkä vähän kummanväriseltä, mutta ei nyt omalla kohdallani niin pahasti, että se minua häiritsisi. Tai no, olen kyllä aika kaikkiruokainen mitä kynsilakkojen sävyyn tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti