torstai 20. joulukuuta 2012

Glitter Gal Bruised Ego + Sensationailin viimeinen päivä

Epäsuorassa luonnonvalossa.
Noita Glitter Galin hololakkoja on kertynyt kokonaista viisi kappaletta, tosin niitä pieniä 9 ml pulloja. Bruised Ego oli viimeisin hankinta joskus kesällä. Neljä muuta taisinkin tilata samassa syssyssä jo aiemmin keväällä. Monien holojen kanssa on kaljuuntumisongelmaa ilman jotain fix base coatin tyylistä aluslakkaa lakatessa kuulemma (ja toki olen huomannut esim. jo edesmenneen Goshin Holographicin kanssa tämän itsekin).  Näillä sitä ongelmaa ei ole laisinkaan, ja yksi tai viimeistään kaksi kerrosta peittää jo tämänkin kanssa aika täydellisesti.

Varjossa.
Bruised Ego ei ole niin voimakkaan lineaarinen kuin saman merkin Bondi Blue ja Code Red. Tämä on joku jännä välimuoto hajanaisen ja lineaarisen holoefektin väliltä. Sävy on oikein syvänvioletti, enemmän punaiseen taittava.
Hommasin itselleni tässä hetki sitten uuden luurin (ihan ite omalla rahalla), kun vanha ei enää täyttänyt korkeita vaatimuksiani (kröhöm). Päivitin sitten kerralla kunnolla, Nokian 2730C:sta Samsunkin ääskolmoseen. Just se, joka tuolla yläbannerin yläpuolella olevassa mainospaikassakin välillä hilluu.. Vaikka vannoin mainoksesta ärsyyntynyt yhdessä vaiheeessa ollessani, etten tämän takia koskaan hanki kyseistä luuria, tai edes samalta merkiltä mitään muutakaan. No, viikot vierivät ja pitelen aika hienoa elektroniikkaa kädessäni, vaikka itse sanonkin. Eikä nyt sitten kiinnosta eri kuppikuntien, äpple-palvojien, nokia-palvojien, eikä muidenkaan kritiikki valintaani kohtaan :D Aina on väärä, mutta hittoakos sillä on väliä, jos itse on tyytyväinen. Tai "tyytyväinen". Noh, jokatapauksessa saas nähdä miten kestää matkassa mukana. (Parempi ois näillä hinnoilla kestää...)

Niin se pointti tässä brassailussa oli siis se, että pikaoppaassa oli hauska vinkki, joka sopii bloginkin aiheesen paremmin, kuin elektroniikat muuten: Varo, ettet vahingoita kynsiäsi irroittaessasi takakantta.

Aww, kynsiharrastajien ystävä, tuo Samsunki. Vissiin joo. Varmaan miespuolisetkin on ihan "huh, hyvä että tuostakin mainittiin". NOT :D

EDIT: Niin ja se Sensationail, meinasi unohtua lain.

Eli kahdeksas päivä oli viimeinen, kun kestolakkauksia pidin. Alkoi olla jo levoton olo, kun halusi päästä testaamaan uusia korkkaamattomia lakkoja.

Tilanne siis tämä: kasvuraja jo aika huomattava (tosin ei sinänsä paha vielä edes) ja keskisormen kynnen kärjestä lähti pieni palanen irti tiskatessani ilman hanskoja (muut kynnet pysyivät moitteettomina). Etusormesta värillinen geelilakkaus tuli poistettua ennen aikojaa, kun vaurioitin sitä lakkausta hakkaamalla kättä pöydän reunaan. :D


Etusormen kynnet ovat tosi hankalasti olleet kasvamatta viimeiset puoli vuotta varmaan. Nyt geelilakkausten suojissa ne kuitenkin saivat ihan kohtuullisesti pituutta (eli olivat samanmittaiset kuin muut kynnet), mutta pari välipäivää geelilakoissa sai miut puremaan etusormen kynnet lyhyiksi. Hienoa -_-

Nyt ajattelin pitää värittömiä kestolakkauksia taas jonkun aikaa, jotta saisi taas sitä pituutta lisää. Ja ensi kerralla en tee pureskeluvirhettä..! Värittömissä on se kiva puoli, että niitä voi tietty lakkailla minkäväriseksi tahtojaa, tai olla lakkaamatta. Ja vaihdella päivittäin. Näitä punaisia en halunnu koristella, koska halusin nähdä "kunnolla" miten ne pysyvät ilman mitään ylimääräistä käsittelyä.. Jos ei lasketa tiskausta ja pöydänhakkausta mukaan.

Kynnet olivat kyllä aika rupukunnossa kestolakkausten poiston jälkeen, mutta taitaa johtua allekirjoittaneen harrastamasta vähän turhan rankasta karhennuksesta. Seuraavalla kerralla en karhenna läheskään yhtä paljon. Kannattaa siis muidenkin vähän kevyemmällä kädellä tuota tehdä, jos näihin kestolakkauksiin ryhtyy. Tosin toisille se voi olla muutenkin itsestäänselvyys.1 kommentti: