perjantai 20. tammikuuta 2012

"Shoe-Inspired" Vol. 4


Nämä piti postailla jo eilen, mutta en ehtinyt. Yöllä taas on riittämiin vapaa-aikaa, ja aamujumi kiittää. Vuorossa about rumimmat kengät, jotka olen omistanut.  Tai eivät ne varmaan niin rumilta jaloissa olisi näyttäneet, ellei kanootti olisi tosiaan kokoa 40, ja kengänkärjet mallia teroitettu.


Ensin kynnet ilman strasseja. Tuntui vähän siltä, että on pakko ottaa kuvia siltä varalta, että strassien asettelu epäonnistuisi. Eikä ne kyllä kovin näteiltä omasta mielestäni ehkä näytäkään. Oikeanpuoleinen kuva kuvastamassa sormiakrobaatiotaitojani. 

Ostin edellämainitut korkkarit alunperin vuosia sitten erään liikkeen loppuunmyynnistä (kun halvalla sai) ja vuosia sitten myös myin nämä jollain vitosella huutiksessa. :D En voi ymmärtää, miksi halusinkaan alunperin nämä popot. Muuten ihan kivat, korkokin oli siro ja sulavalinjainen, mutta nuo kärjet. Ne näyttävät käyriltäkin jopa. Ylläoleva kuvakin on otettu myös vuosia sitten, ja laatu on mitä on.. Pähkinänkuoressa mustaa keinokiiltonahkaa leveällä satiininauha+strassikorusomisteella.


Pohjalla Wet n Wildin Fast Dry nail color sävyssä Ebony Hates Chris. Oikein kelpo, hyvin peittävä, helposti levittyvä ja nopsaan kuivuva musta. Ensimmäinen omistamani ja käyttämäni musta sitten teinikoottiaikojen. Leimauksessa Konad m57 ja OPI Golden Rules. Päällä Seche Vite, joka ei muuten levittänyt leimauksia ollenkaan..! Niin ja tuo kultainen leimaus tulee kenkien vuorin väristä, joka oli kyllä kalpeamman kultainen, kuin leimauksessa käyttämäni lakka.


Strasseina Swarovskin kristalleja koossa SS5, jotka tilasin jo viime vuoden puolella Born Prettysta. Kimaltavat muuten aivan mielettömästi elävässä elämässä, en tietenkään saanut kameraan vangittua ko. ilmiötä. Eivät olleet ihan hirveän kalliitakaan periaatteessa, jotain viitisen euroa per 144 kpl. Tietysti kalliimpia kuin muoviset kaverinsa, mutta koska sopivasti olen hävittänyt ilmeisesti meikkauskeikalla normistrasseja sisältävän kiekkoni, niin mennään näillä.


Kynsistä, joiden inspiraationlähde on epämieluinen, tuli sitten eniten aika onnistuneita kuvia, pyh. Kynsinauhojakaan en jaksanut kuviin siistiä, kun tuo nykyinen myrkky haisee niin kuolettavan pahalle. Kyseessä nimittäin Lidlissä myytävän Cien-merkkisen asetonittoman lakanpoistoaineen uudistunut versio. Uusi pullo ja uusi lemu, molemmat mielestäni huonompaan suuntaan.. Noh, ompahan halpaa kai.

11 kommenttia:

  1. Tosi nätit kynnet!! Muuten kiinnostaisiko sinua lukea minun kynsiaiheista blogiani http://mybigbangtheorys.blogspot.com/
    Olen sinun blogisi innokas lukija ;)

    VastaaPoista
  2. Todella tyylikkäät ja kauniit!

    VastaaPoista
  3. Elisabet: Kiitos :) Kävikin kurkkaamassa blogiasi jo =)

    Lumi: Kiitos :)!

    VastaaPoista
  4. Kengät on kamalat :D mutta kynnet kyllä tosi hienot!!!

    VastaaPoista
  5. Oikein hienot kynnet tuli, vaikka kengät ei niin sun mieleen ollutkaan. :) Upeasti sopii yhteen tuo musta ja kulta!

    VastaaPoista
  6. Upeat kynnet! Hienosti näkyy tuo kultainen mustalla pohjalla. Tykkään tosi paljon! :)

    VastaaPoista
  7. Yonna: No joopa, ei voi ymmärtää miksi joskus ostin nämä :D Mutta kiitos, itsekin tykkään kynsistä kyllä :)

    Pumpulipupu: Kiitos, ensimmäistä kertaa tajusin kultaa ja musta yhdistää, yllättävän toimiva kombinaatio :)

    Niniane: Kiitti =) kivan näköinen omastakin mielestäni tuli, en ennen tajunnutkaan että mustastakin voi saada aika tyylikkäännäköisen lakkauksen.

    VastaaPoista
  8. On nuo kynnet kyllä niin upeat :)

    Heitin siuta muuten haasteella, löydät sen blogistani :)
    http://huomennatoisin.blogspot.com/2012/01/one-lovely-blog-award.html

    VastaaPoista
  9. Olet saanut tosi nätit näistä kynsistä. Yksinkertaista ja tosi kaunista :)

    VastaaPoista
  10. ooka: Oho, en olekaan huomannut vastata tähän, mutta kiitos :) Haastekin on tehty :D

    Tiia: Kiitos, minustakin yllättävän kivat ja ns. wearablet vaikka mustat ovatkin.

    VastaaPoista
  11. Oi että nää on kyllä tosi hienot! :) Joskus vähemmän on enemmän!

    VastaaPoista