keskiviikko 18. tammikuuta 2012

"Shoe-Inspired" Vol. 3

Sure-Grip Rebel in purple, pink Fugitive wheels           
 Kaikki eivät ehkä laske rullilla kulkevia kenkiä kengiksi ollenkaan, mutta kyllä quad-skateissa vaan kenkä on oma osansa. Omani violettini hankin viime syksyllä aloittaessani roller derbyn. Pinkit renkaatkin on :)


Lakkoina Essien Punchy Pink, joka on hiukan perusshokkipinkkiä vaaleampi shokkipinkki sekä heikko peittävyydeltään (joskus vuosi sitten kun tämän tilasin, niin ei varmasti ollut näin kurja koostumukseltaan!). Violettina H&M Purple In Paris, jota notkistin Seche Viten pikakuivattajalle tarkoitetulla ohentajalla ja ainakin toistaiseksi toimi kuten toivoinkin. "Kengän"nauhat tehty Kissin koristelulakalla.

Popoissahan ei tuo nauhojen alla oleva läppä ole pinkki, mutta halusin tuoda rullien värinkin mukaan lakkaukseen. Alunperin aioin lakata pinkillä kynnen alapinnan, mutta kynteni ovat tällä hetkellä niin lyhyet, ettei siitä olisi ollut mitään iloa.

Kynsien lakkausmalli on lähes suoraan Tartofraisesista, josta tämän ko. lakkausmallin bongasin joskus yli vuosi sitten, ja sitä onkin useampaan otteeseen yritetty toteuttaa, kitkerästi epäonnistuen. Tämä on ensimmäinen kerta, kun saan kaikki kynnet edes suurinpiirtein sinnepäin. Joskus yli vuosi sitten onnistuin vain peukalon kynnen osalta.


Ja onnistuminenkin on tämän kohdalla hieman suhteellinen käsite... Tuolloin korsettinauhojen tekemiseen käytin samaista Kissin mustaa koristelulakkaa, kultaisena OPI Golden Rules! ja pohjalla joku, mikälie.

5 kommenttia:

 1. Ei hitsi, onpa hauskat kynnet, waude!

  VastaaPoista
 2. Hitsit, kun olisin vain malttanut rullata alaspäin, olisin nähnyt tämän täällä. ;) Luulin ylempään tekstiin kommentoidessani, että ne on tehty jollain konadilla.

  VastaaPoista
 3. Ansku: Kiitti :)

  RagDoll: Heh, no harm done. Itse kullekin käy joskus niin :D

  VastaaPoista
 4. Tosi huippu lakkaus, olen ihan kade kun oot saanut onnistumaan tuommoisen nyörityslakkauksen noin hyvin! Itse olen kokeillut kanssa ja ei ole helppoa ei... :D

  VastaaPoista
 5. Niniane: Kiitos :) Ei minullakaan kyllä tosiaankaan ensimmäisellä eikä toisellakaan kerralla onnistunut, vuoden se vaati kypsyttelyä :D

  VastaaPoista