torstai 12. tammikuuta 2012

Skittles

Tällaiset taisin väsätä viime viikonlopulla, kun en muutakaan keksinyt. Päälle läntsäsin vielä jämätarroja (minkä kyllä huomaa)...


Etusormesta alkaen: Essie Mint Candy Apple, Orly Cashmere Cardigan, Models Own Lemon Meringue ja Snowcrystal Sky Blue. Kuvasa nakit näyttävät vähän punakoilta, syyttäkää kuvaajaa ja olosuhteita. Eipä nuo lakkojenkaan värit täysin onnistuneilta näytä.

Ihan kivasti nuo kukkatarrat töröttävät reunoilta ja etusormen kynsi on näköjään jotain karvaakin kerännyt, mutta semmoista se välillä on. Kukkatarrat on jotain niin iänikuisia, etten muista edes mistä olen ne hommannut, ja keskisormen rusettitarra on taas pretty.fi:stä ostetusta tarra-arkista. Ovat hyvälaatuisia, pehmeitä kumimaisia ja mukautuvia tarroja, toisinkuin nuo kukkatarrat, jotka ovat jäykkiä kuin uunipelti ja niin edelleen.

Ps. Hävettää: bannerin luonnos on rypenyt kohta vuoden Sekalaista-kuvakansiossa keskeneräisenä, enkä ole sitä siis valmiiksi saanut tähän päivään mennessä.

1 kommentti:

  1. Kyllä ne kaupat ja yleensäkin se kaupunki siellä kiinnostaa enempi ku sivistävä ja opettavainen puoli ;D

    Kiva nähdä kerrankin vähän neurtaalimmat skittles kynnet, ei aina kirkkaita värejä. (Mitäs omissa kynsissä juuri oli.. Ei ainankaan niitä kirkkaita värejä.. :D)

    VastaaPoista