tiistai 17. tammikuuta 2012

"Shoe-Inspired" Vol. 2

Nike Capri Canvas in lilac.

Vuorossa innoituksen lähteenä Niken riistotennarit, jotka ostin pari vuotta sitten urheilukaupan alennusmyynnistä reilulla kympillä. Vielä ihan uudet ja korkkaamattomat, sillä ostin samaisesta alesta parit muutkin tennarit, joiden käyttöaika alkaa lähentyä loppuaan, jolloin nämä pääsevät tositoimiin. (Koko on muuten 40,5, jos jäi vaivaamaan.)

Salamalla

ilman salamaa.
Kynsiä varten piti vähän soveltaa, sillä juuri oikeanlaista ruutukuviota ei Konadeistani löytynyt, eikä huteralla kädellä kovin suoria viivoja saanut aikaiseksi. Myös värien valinta tuotti päänvaivaa, kun noita violetteja ja liiloja on kertynyt jos minkälaista. Päädyin käyttämään kahta eri liilaa pohjaväreinä. Valokuvaaminen tuotti jälleen kerran päänvaivaa ja hankaluuksia valoisuuden ja valaistuksen puutoksen takia, joten päädyn varmaan ottamaan näistäkin huomenna päivemmällä uudet kuvat, kuten tein eilisten kynsien kanssa... Kirjoittelen näitä nimittäin aika myöhään illalla. Samaan aikaan otan kuvatkin, kelmeän keittiönlampun loisteessa.

Myöhemmin lisätty, päivänvalossa otettu kuva.


Lakkoina etusormessa ja nimettömässä China Glazen Tantalize Me, muissa Orlyn Cashmere Cardigan. Leimauksessa Essien Mezmerize ja Konadin valkoinen. Laattoina Konad m57 ja m45. Päällä Seche Viten pikakuivattaja.

Tänään(=eilen) kävin ystäväni kanssa vapaapäivää viettämässä lounaalla koulussa, jossa sitten seikkailtiin muutenkin, kun esittelin hälle labrojamme ja semmoi. Illemmalla sitten kaupoille mm. Kicksin alennusmyyntejä ihastelemaan, josta melkein tarttui mukaan CG:n Kiwi Cool-ada ja se joku neonkeltainen...Mutta kykenin hillitsemään itseni.

Sen pituinen se.

Ps. Kuten kaikki ovat varmaan jo havainnoineetkin, niin olen lisännyt välilehden(!) blogiini. Sieltä löytyy tämänhetkiset kosmetiikkatuotteeni suurimmilta osin, joskin ihonhoitopuoli puuttuu kokonaan, enkä tiedä onko sen lisäämisessä ideaa muutenkaan.

Pps. Kivasti myös Blogger sössi julkaisun ajoituksen, eli jätti julkaisematta aamulla kokonaan... Krhm.

2 kommenttia:

 1. Miten saat noista konadin kuvioista noin siistejä?? Itse tein juuri eilen tuollaisella samaisella raitakuviolla ja kynnen ja leimasimen ollessa niin kaarevia, en saa tuota noin selvästi kynnelle iskettyä. =/ Vaatii ilmeisesti paaaaljon harjoittelua.

  VastaaPoista
 2. Minullakin osa kynsistä on kaarevampia kuin toiset, ja olen huomannut leimauksen hankaluuden niiden osalta.. En itsekään saa aina isoja leimauksia varsinkaan onnistumaan. Harjoitellakin piti hiukan, ennenkuin toimivin tapa löytyi.


  Itse teen niin, että aloitan kynnen toiselta puolelta (kynnen sivusta siis), painan suht reippaasti leimasinta ja varovasti "kieräytän" leimasinta samalla painaen, muttei liian lujaa kuitenkaan. Ja välillä saatan avittaa niin, että kierrän myös sormea leimasimen alla. Olipas sekavaa.

  Tosin jos kynsi on myös ns. pystysuunnassa hiukan kaareva, niin asteen vaikeampaa silloinkin on, etenkin jos kynnet ovat hiukan pidemmät.

  En tiedä oliko tuo ylläoleva selitys kovin hyödyllinen, mutta noin olen itselläni saanut koko kynnen kuviot useimmiten toimimaan.

  VastaaPoista