maanantai 16. tammikuuta 2012

"Shoe-Inspired" kynsiviikko Vol. 1

Zara TRF floral wedges

 Kynsiviikot sun muut on jo ehditty keksiä moneen kertaan, ja törkeästi keksin hyväksikäyttää tätä immateriaalista innovaatiota. Kenkäaiheista kynsiviikkoa en heikoista etsinnöistä huolimatta löytänyt, joten kerrankos olen ensimmäinen. Kynsiin olen saanut innostuksen puhtaasti omista omistamistani tai joskus omistamistani kengistä. Kenkäkynsiviikko (voi luoja mikä sanaoksennus...) starttaa vuodenaikaa uhmaten kesäkorkkareilla, Italiasta häämatkalta ostetuista värikkäistä kiilakorko-peeptoe-sandaaleista, jotka ostin kympillä Zaran alennusmyynnistä. Alla olevan blurrikuvan otin Italiassa bussissa kännykällä.


Oranssina lakkana Kicks Make Upin Late Sunset, peukussa ja nimettömässä pohjalla ensin Snowcrystalin Creme Beige, jonka päällä Essien Guchi Muchi Puchi. Koristelussa samainen Kicksin lakka, Kiko Milanon Blu Elettrico ja Nail Starin vihreä kökköinen koristelulakka. Pikakuivattajana Seche Vite, jonka ostin mielestäni riistohintaan Kicksiltä ennen joulua.


Mielestäni nämä kynnet onnistuivat erityisen hyvin, ja etenkin tuo oranssi lakka on niin mehukas. Tietysti meikäläisen dotting tool-kukat ovat ehkä vähän sinnepäin, mutta silti. Ei kyllä tullut kynsinauhojakaan siistittyä kuvaa varten, mutta kerrankos sitä..

Nakkilaatu.


Ps. nyt on pakko lisätä vielä yksi päivemmällä (siltikin salamalla) otettu kuva, kun nuo ylläolevat on niin sietämättömän suttuisia:


3 kommenttia:

  1. Hauska idea! Mielenkiinnolla jään odottamaan muitakin kynsiä!
    Noi on ihanan kesäiset ja raikkaat!! Hienot kukat!!

    VastaaPoista
  2. Mia: Kiitos kovasti :) Itsekin jännityksellä odotan, ehdinkö joka päiväksi tekemään teeman mukaiset kynnet :D

    Yonna: Kiitoksia :)!

    VastaaPoista