lauantai 28. tammikuuta 2012

Ebay-saalis + "Shoe-Inspired" Vol. 5

Siinä tämän päivän inspiraatiokengät, mutta kynsiä ei ihan tästä ylhäältä löydykään, vaan esitelmöin mieluummin ensin ebay-ostoksistani.


Vasemmalta: OPI Señorita Rose-Alita, Nubar Purple Rain Glitter, Moon Eclipse ja Purple Beach, Color Club Shattered Gold ja Foil Me Once. Värit on sitten ihan päin mäntyä, mutta kyllä tuosta nyt jonkun idean saa. Purple Beach ainakin näyttää oikealta.

China Glaze Tronica-kokoelmasta Virtual Violet ja Electra Magenta, Midnight Kiss, Second-Hand Silk, Sexy Lady ja OPI Strawberry Margarita. Kaksi edcllämainittua ovat lähes täysin identtiset, ajattelin tehdä vertailupostausta jossain välissä. Ero on todella pieni etenkin kynnellä. Kuvan värit edelleen vähän mitä sattuu.


Tilasin lakkoja muistaakseni kolmelta eri myyjältä, mutta lopullinen hinta oli silti samaa luokkaa, kuin jos olisi tilannut vaikka Transdesignilta tai vastaavalta. Tosin Tronica-lakat olivat ylivoimaisesti kalleimmat, mutta siltikin halvemmaksi tulivat kuin jos Suomesta olisi ostanut jonkun perus-OPIn.

Mutta niihin teemakynsiin, jotka on valitettavasti aika lame:


Alla Señorita Rose-Alita, päällä Shattered Gold. Pohjaväri ei mätsää kenkiin, cracklelakan käyttö oli puhdasta laiskuutta. Joo, menee vähän väkisin yrittämiseksi. Ylimmän kuvan kenkiä minulla ei myöskään enää ole, vaikka ne ihan kivat olivatkin. Eivät kuitenkaan superkivat, ja siksi lähtivät jakoon.

Kirjoittelen tätä varttia vaille kuusi aamulla, enkä ole saanut nukutuksi närästyksen takia koko yönä. Hanurista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti