tiistai 7. helmikuuta 2012

Shoe-Inspired Vol. 6Lupauksista huolimatta vuorossa kengät, joita minulle ei ole, eikä ole koskaan ollutkaan. Toivoin näitä pari(?) vuotta sitten Jimmy Choo for H&M-malliston ilmestyessä kovin, mutta rahatilanne ei tuolloin sallinut mitenkään, ja no, nyt sitten ebayssa ja huutiksessa hinnat pyörivät yleensä satasen paremmalla puolella, eikä omaa kokoa välttämättä ole tarjollakaan. (minulle sopiva hinta olisi ehkä, krhm, 40 e? :D)

Yritän kyllä lohduttautua sillä, että ehkei näitä tulisi kuitenkaan käytettyä ja ehkäpä vielä joskus voin ostaa ne ns. riistohintaan ebaytrokarilta. Tai joku kiva myy omat, vähän käyttämänsä jne...

Mutta kynnet. Alla olevassa kuvassa nimettömän kynsi on vielä ilman pikakuivattajaa (käytössä Seche Vite), ja mielestäni tuosta näkyykin aika loistavasti miten muut kynnet kiiltävät paaljon enemmän kuin nimettömän sormen kynsi. Oma ikävä ja ehkä loukkaavakin mielipiteeni on, että lakkaukset (etenkin jos on koristeluja tms) näyttävät vähän epäsiisteiltä ilman päällyslakkaa, oli se sitten pikakuivattaja tai ei. Mutta miksi muuten käyttää tavallista päällyslakkaa pikakuivattajan asemesta..? Tuoko se mitään etua verrattuna hyvän pikakuivattajan nopeaan kuivattamisaikaan+kiiltoon?


Tietysti yksiväriset lakkaukset näyttävät hyviltä yksinäänkin. Mutta välillä ihmettelen, kun jotkut ihmettelevät mm. neonvärien kuivumista lähes mataksi, ja sitten koko lakka on siispä ihan huono. Eikös se kuitenkin mene niin, että neonväriset lakat lähes aina kuivuvat mataksi, ja on "itsestäänselvää" käyttää niiden kanssa päällyslakkaa tai pikakuivattavaa lakkaa. Ainakin itselleni on. Tosin, ennen kynsiharrastuksen aloittamista en todellakaan koskaan käyttänyt päällyslakkaa tai pikakuivattajaa, hyvä jos tiesin niiden olemassaolosta. Joten saatoin juuri tehdä oravanpyörän päätelmissäni.

Salamalla. Peukku ja nimetön vailla pikakuivattajaa.
Salamalla.

Yleensä Konadoinnit eivät ole levinneet pikakuivattajan kanssa (kun en jaksa enkä oikein haluaisikaan ostaa Konadin omaa päällyslakkaa), mutta tämä musta kyllä pääsi vähän vuotamaan joistain kohdin, kun tein useampia vetoja samaan kohtaan. Livenä ei kyllä näkynyt juuri ollenkaan, mutta salama paljastaa.

Keinovalossa
Luonnonvalossa.
Kaikkiaan tykkäsin näistä tosi paljon, ja viihdyinkin näillä varmaan nelisen päivää, ennenkuin raaputtelin paljain kynsin betonia ja lakat lähti sitten samalla.

Käytetyt asiat:
-Kiko - Blu Elettrico 2 kerrosta
-musta Konad-leimauslakka
-Konad-laatta m45
-Seche Vite

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti