maanantai 13. helmikuuta 2012

Korviksia ja Swarovskikynnet

Menneen viikonlopun vietin kahden ystävän kera Kuopiossa. Ihan hirveästi en shoppaillut, mutta korvakoruja ostin pitkästä aikaa jopa neljät, kun kerrankin oli tarjolla hopeisia ja nättejä.

Nämä überpitkät tasselikorvikset ostin Glitteristä, josta ostin myös alkuperäisten koukkujen tilalle hopeiset, ja kuvaan olinkin jo ne vaihtanut. Alunperin kaipailin kokomustia tai yönsinisiä, mutta nämä liukuvärjätyt olivat ainoat tasselikorvikset, ja ovat itseasiassa kivemmat kuin yksiväriset. Pituutta näillä on n. 20 cm, mutta ovat silti oikein kevyet korvissa, ja aion käyttää arkenakin :) Hintaa näillä taisi olla 6-7 euroa?


Seuraavat kolme paria löytyi Sokkarilta. Tuollaiset pienenpienet helmikorvikset, jotkut kristalliset ja kullatut hopeanapit.  Kullatut olivat kalleimmat, ja yhteishintaa näille tuli joku 24 euroa ehkäpä? Muisti palaa pätkittäin jne.


Sitten yli viikon takaisiin kynsiin. Pidin näitä varmaan taas vaihteeksi 5 päivää, ja tykkäsin näistä tosi paljon. Lakkoina CG Second Hand Silk, OPI Strawberry Margarita, vissiin H&M Purple In Paris ja Wettiksen fast dry Ebony Hates Chris. Sienellä siis tuputettuina. "Strassit" ostin jo joskus viime vuoden puolella bornprettystä, ovat Swarovskin kristalleja. Hintaakaan ei hirveästi ollut, vaikka toki olivat kalliimpia kuin jotkut muovi/tms-strassit. 144 kpl irtoaa jollain neljällä eurolla muistaakseni. Olen tykännyt näistä tosi paljon, kun kimaltavat niin kauniisti ja näitä on pystynyt käyttämään uudestaankin.


Jotenkin hirveän harvoin sitä jaksaa ottaa molemmista käsistä (tai käsien kynsistä) kuvat, vaikka kolmijalka on ja se on ihan helppo pystyttää eikä siinä kuvaamisessakaan sen kummempia kommervenkkejä ole.. Vaikka menisikin vain muutama minuutti enemmän aikaa, niin silti sitä aina toisella kädellä toisesta kuvan ja that's it. Nyt kuitenkin, kerrankin, jaksoin vaivautua :D

Turvonneennäköiset nakit.

Kuviin oli kuitenkin kaikin tavoin vaikea saada ikuistettua kynsitimangien välkettä, jotenkin aina näyttivät kuvissa suttuisilta ja epäkiiltäviltä. Mutta aina ei voi voittaa.Tässä kuvassa yritin vähän demonstroida tuota erikokoisten strassien todellista kokoa. Nuo isoimmat strassit ovat tooodella isoja (siis kynnelle käytettäväksi) ja pienimmät ovat pieniä ja söpöjä, juuri sopivia. Keskikokoiset ovat myös hyviä kynnelle.


"Kuukauden taidekuva"

Kivasti näkyy ikkunalausan naarmut tässä :D Ja auringonlasku heijastuu siitä hieman myös!

1 kommentti:

  1. voi miten kauniit! :)
    http://my-little-addictions.blogspot.com/

    VastaaPoista