lauantai 18. helmikuuta 2012

Kulta-violetti tiikeri-seepra + kosmetiikkaostos

Viime viikon perjantailta kynnet. Joku Konad-vaihe jumittunut päälle. Näissä tosin onnistuin sotkemaan leimauksia aika lahjakkaasti, milloin osuin ohi kynnen leimasimella ja miloin leimasin liikahti kesken leimauksen.. Noh, jälki on sitten sen mukaista kuvissa, vaikkei livenä ihan noin suttuiselta näyttänytkään.


KUvat otettu seuraavana päivänä lakkaamisesta, kärjet kuluneet, kun räpellän kynsilläni aina ja kaikkea. Näköjään peukusta lakka vähän rutussakin.

Alla H&M Purple In Paris, leimauksessa jälleen Konadin m57 ja OPI Golden Rules! Ihan loistava kultalakka leimaukseen, pigmenttiä kyllä riittää. Aluslakkana Orlyn Nail Armor ja päällä Seche Vite (ei edelleenkään levittänyt leimauksia, jaksan tästä aina jostain syystä jauhaa.. :D)


 Kuopion reissulla törmäsin Sokoksen S-etuhintaiseen MaxFactorin lip tinttiin, joka oli pakko kotiuttaa. Tai ei nyt pakkopakko, mutta siinä mielessä, että olin tätä jo pitkään zoomaillut ja aikonut ostaa. Kun ensimmäisen kerran testailin näitä lip tinttejä kaupassa, kun tämä tuote oli tullut markkinoille, olivat sävyt mielestäni ehkä vähän "blaah", ja halusin jotain näyttävämpää. Ilmeisesti en ollut puolisokeuttani nähnyt tätä sävyä 06 Royal Plum.


Noh, nyt jokatapauksessa swatchasin kaupassa kaikkia sävyjä kämmenselkään ja tämä vei ehdottomasti voiton kaikista. Pigmenttisin ja voimakkain, ja levisi vähiten kämmenselän juonteisiin. Pari kertaa olen käyttänyt tätä ihmisten ilmoillakin jo, mutta valitettavasti esimerkiksi koulussa olen viimeistään ulko-ovilla nuollut värin huulilta suurimmaksi osaksi pois meikkipelkuuruuttani. Tai ainakin itselläni tämä silloin irtosi huulilta ihan näpsäkästi, tänään taas se stainasi huulet ihan kunnolla, mikä ei kyllä sinänsä ollenkaan haittaa.


Kämmenelle swatchattuna. Jotenkin onnistuin vähän saamaan värin leviämään uurteisiin, mutta huulilla tuota ilmiötä ei ole kyllä nähtävissä. Eli ei tarvitse tätä käyttäessä pelätä, että väri lähtisi joidenkin huulipunien tapaan huulten juonteita pitkin yli huulien leviämään.

3 kommenttia:

 1. Onpas kivat, itse tykkään kovasti violetista ja kullasta ja ne sopii myös hyvin yhteen! Tulee mieleen ihan Aladdin yms väriyhdistelmästä. :)

  VastaaPoista
 2. Serrated B: Kiitos, kulta ja violetti tuntuu silmämeikissäkin (mitä oeln kosmisblogeista katsellut) olevan kivannäköinen yhdistelmä niin pätee sitten muuallekin :)

  VastaaPoista
 3. Moikka!

  Saitko sähköpostini...? Olen odotellut josko piakkoin saisin sinulta sen Acorelle-kyselylomakkeen. :)

  VastaaPoista