sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Kuulumisia

Edellisestä on vierähtänyt taas pitkä pätkä ilman päivittelemisiä. Varmaan hetkeen ei nyt tule kynsi- tai muitakaan postauksia, mutta ajattelinpahan ilmoittaa olemassaolostani. Pari viikkoa sitten odotin kovasti talviloman alkamista, jolloin oli tarkoitus mennä puoliskon kanssa Tallinnaan lomailemaan muutamaksi päiväksi. Lomaa edeltävän viikon ahkeroin siis lähinnä koulujuttujen parissa, valmistaduin ensi viikolla tuleviin kokeisiin ja sitä rataa...

Lomapäiviä ehti kulua kokonaiset kaksi, kun sairastuin oksennustautiin. Sitä oloa kesti onneksi vain vuorokauden, sitten lähdettiinkin jo kaverin luokse Helsinkiin. Tosin samana iltana iski flunssa, ja sitä samaa podetaan edelleen. Viime aamuyönä tilanne meni niin pahaksi, että jouduin lähtemään yöpäivystykseen, ja sieltä rapsahtikin viikko sairaslomaa :/ Tai muuten ihan hyvä, ettei sairaana tarvitse koulussa tuskailla, mutta noin niinkuin muuten en jaksaisi olla kipeänä. Voimat on aika lopussa sekä henkisesti että fyysisesti, kun yöllä ei saa kivuilta nukuttua ja päivisin on sitten muuten vaan kaikki sumussa. Nyt sain onneksi vähän kovemmat särkylääkkeet, jotka ovat onneksi auttaneet.
 
Näihin tunnelmiin:

(Kuva häämatkalta Venetsiasta, näitä katselemalla olo paranee ainakin 20 %!)

Ps. Näköjään 99 lukijaa Google-härpäkän kautta, wau! En ole edes huomannut kunnolla, missä vaiheessa tänne näin paljon on seurailijoita eksynyt :). Se olisi varmaan arvonnan paikka satasen ylittyessä..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti