sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

long time no write

Tervehdys!

Olen tehnyt tasan yhdet esittelykelpoiset kynnet viimeisen kuukauden aikana, ja tässä ne nyt olisivat:


Tarrat Born Pretty Storesta, lakat CG:n Agent Lavender ja Second-Hand Silk. Koristelussa Kissin valkoinen koristelulakka ja violetit pilkut tehty Wettiksen Buffy the Violet Slayerilla ja dotting toolilla. Laatuisa kuva, not.

Olen jo pari viikkoa ollut terveenä, mutta kouluhommia ja rästitenttejä kertyi siihen malliin, että paljoa muuta ei ole tarvinnut ajatellakaan. Nytkin olisi muutama homma tehtävä, mutta huomenna sitten...

Kynnet menivät kipeänä ollessani melko huonoon kuntoon, ja lyhensinkin niitä sitten jonkun verran pakon edessä. Etusormien kynnet ne ei vaan koskaan kasva ^__^.

Lauantaina eli eilen kävin miehen kanssa Sokoksen 3+1 päivien tarjouksia hyödyntämässä, ja kosmetiikkapuolelta mukaan tarttui muutama kiva, mutta myös tarpeellinen juttu.


Kuva on taas varsin extrahieno, mutta saa tuosta jonkun selvän. Olen lukenut useammasta kosmeblogista Clarinsin roll-onin ylivoimaisuudesta, ja nyt tuli sitten sopiva sauma sitäkin testata, kun hinta oli 15,90 sen normaalin reilun parinkympin sijaan. Maridermin heleyttävä ihonektari oli kympin halvemmalla kuin normaalisti, ja se päässee Dr Hauschkan Melissa-voiteen seuraajaksi. Sensaistissa oli joku aika takaperin juttua Maridermistä, ja jotenkin jäi takaraivoon, että tätä on joskus kokeiltava.

En ole käyttänyt ikinä säännöllisesti silmänympärysvoiteita, koska olen vähän laiska ja osasyynä sitten ihon oma rasvoittuminen. Tuntuu, että puhdistuksenkin jälkeen luometkin ovat melko rasvaisentuntuiset, ja sitten silmänympärysvoide ei jaksa imeytyä. Ja aamulla on sitten kauniit turvonneet luomet. Lumenen geelistä olen kuullut myös hyvää, joten testiin pääsi.

Freemanin Facial Refining CLeanser Pear oli sitten villi kortti, mutta oston jälkeen etsiskeltyäni tietoa tästäkin, vaikuttaisi olevan ihan passeli tuote, ainakin salisyylihapppoa löytyy :D


Ps. Lukijoita kun on Google Readerin kautta kertynyt 101, olen päättänyt pitää näiden yli sadan lukijan kunniaksi arvonnan tulevan kuun aikana. Palkintoa en ole pahemmin ehtinyt miettimään, mutta muutama ideanpoikanen on mielessä ;)

6 kommenttia:

 1. Vaikken ole mikään Hello Kittyn suuri fani, niin kynnet on kyllä tosi söpöt. :)

  VastaaPoista
 2. Itse ainakin olen ollut tosi tyytyväinen tohon lumenen silmänympärys geeliin. Ja jos sitä pitää jääkaapissa niin se on tosi virkistävä varsinkin kesällä!

  VastaaPoista
 3. Söpöt :3

  Heitin siuta pienellä haasteella;
  http://huomennatoisin.blogspot.com/2012/04/liebester-blog.html

  VastaaPoista
 4. Heitän sinua tunnustuksella, löytyy blogistani. Ei tarvitse noteerata jos ei jaksa, itsekkin olen vähän niin ja näin "kiertoviestien" kanssa =)

  VastaaPoista
 5. Nyt jouduit jo toisen haasteen uhriksi ! ;>
  http://huomennatoisin.blogspot.com/2012/04/haaste-kehu-itseasi.html

  VastaaPoista