tiistai 17. huhtikuuta 2012

Magneettia ja glitteriä

Rikoin lähes 4kk kestäneen (öh, ainakin oman muistini mukaan) lakkaostolakkoni muutama viikko sitten Transdesignissa. Hillitsin itseäni tehokkaasti, ja ostoskoriin päätyi vain viisi lakkaa ^__^. Puolustuksekseni mainittakoon ohimennen, että olen myös myynyt vanhoja, hudeiksi jääneitä lakkoja pois uusien tieltä.

Ensimmäisenä testiin pääsi Color Clubin uudesta magneettilakkakokoelmasta Sci-Fi. kullertavan vihertävä osin microglitterinen ihanuus, joka ainakin omassa lakkakokoelmassani on hyvinkin uniikki tapaus.

Color Clubin lakkojen magneetti on korkissa (tai oikeastaan varsinaisen korkin päällä olevassa kuoriosassa, jonka saa irrotettua), ja siinä on sellainen pieni uloke, jonka saa kätevästi tuettua sormea vasten kuviota tehdessä. Muita magneettilakkoja en ole kokeillut, mutta joistain magneettilakoista on saanut lukea haukkuja hankalan käytettävyyden takia. Tätä magneettia saa kuitenkin pidettyä tukevasti paikallaan vaikka kuinka pitkään, jotta halutun vahvuinen kuvio syntyisi.


Sci-Fi näyttää pullossa vain viherätävän kultaiselta ja kynsillä varsin tylsältä ilman magneettikäsittelyä, mutta magneetin jälkeen efekti on aivan mieletön. Kynsiin muodostuu tuollaisia tummia ja vaaleita kaarevia alueita (CC:n magneetit ovat kaikki kaarevakuvioisia). Vaaleimmat alueet ovat metallisen, vaalean vihertäviä/oliivinvärisiä hienoisella ripauksella kultaa, ja tummat alueet ovat ihan tummia, ja niihin kasautuu kultaista glitterintapaista hilua. Aivan ihana lakka, ja glitter istuu älyttömän hyvin kokonaisuuteen. Jos kynnet olisivat vähän pidemmät ja nätimmät, näyttäisi lakkakin varmasti upeammalta, mutta mielestäni se on jo varsin upea näissäkin nysissä.

Tämän lakan perusteella hankkisin loputkin CC:n magneettilakat, jos olisi varaa tällä hetkellä. Kuvat kannattaa jollain ilveellä klikkailla isommiksi, jos se nykyään edes onnistuu.Toisena OPIn NYC Ballet-kokoelmasta Pirouette My Whistle Essien Guchi Muchi Puchin päällä. Lakattu tänään, inspiraationa Ostolakossa-Virven innostus maitomaisiin nudelakkoihin. Myönnettäköön, että postausta lukiessa olin ihan öötäh?, mutta olihan se sitten itsekin testattava hienostuneen hillittyä lakkausta, ja kyllä vaan toimii. Glitterillä ja ilman.

Pirouette My Whistle on kirkas, koostumukseltaan paksuhko lakka, jossa on reippaasti hopeista mikroglitteriä ja isompia, lähestulkoon mattaisen valkoisia hexglittereitä. Ja koska nuo kuusikulmaiset kappaleet ovat tuollaisia valkoisia, lakkauksesta tulee tietyllä tapaa sellainen sandwich-henkinen, vaikkakin mikroglitterit kimaltavat reippaasti. Jossain oli kuvaus hopeisista, mutta mielestäni nämä ovat ehdottomasti valkoisia. Eivät lainkaan sellaisia perusglittereitä, joissa on peilimäisen kiiltävän metallinen pinta. Tällaisia glittereitä saisi olla enemmänkin tarjolla.

Itse kynnet ovat kyllä karseassa kunnossa, olleet jo vaikka kuinka pitkään. Mutta ehkä tämä tästä lähtee kesän tullen taas paranemaan päin. Tosin toiveissa on yhä vaan päästä raksalle duunarihommiin kesäksi, ja eipä siellä taida pitkille kynsille olla sijaa.

Haasteitakin on ehtinyt tässä hiljaiselon aikana kertyä, ja panedun niihin heti, kun parin viikon päästä tenttirupeama päättyy, toivon mukaan suht onnellisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti