perjantai 27. huhtikuuta 2012

Anytime Juicy Fruit - Hedelmäjuoma

Auringonpaisteessa

Tämä kaunokainen on ollut jo kohta nelisen(!) vuotta (ja sitä ennen varmaan yhtä pitkään jonkun toisen) omissa varastoissani ja onkin ainut kyseisen merkin lakka, jonka omistan. Anytimeahan ei kas kummaa ole enää olemassakaan, ja koska tulen monissa asioissa vähän jälkijunassa, ihastuin tähän lakkaan kovin. Pohjasävy on hiukan läpikuultava mehukkaan punainen, hiukan ehkä oranssinpunainen. Vähänkuin joku kesäinen punainen hedelmäjuoma tosiaan, vaikkapa sangria. Shimmeri on pienenpientä ja pinkkiä. Ei ehkä maailman uniikein, mutta toisaalta en kyllä itse omista mitään lähellekään samanlaista, enkä ole muualla nähnyt. Loistava kesälakka.

Riittävään peittoon kaksi kerrosta, ei tehnyt tiukkaa. Koostumus levittyy kuin unelma, vaikka on aika vanha lakka.

Seuraavat kaksi kuvaa otettu pilvisellä säällä. 


 Alla olevista kuvista vasemmanpuoleinen otettu pilvisellä säällä ennen leimausta, oikeanpuoleinen päivänpaisteessa leimattuna. Pinkki shimmeri näkyy vasemmassa hyvin, oikeassa se näyttää lähes siniseltä.

 

 Leimaukset Konadin m79, saman merkin valkoisella lakalla. Kyseinen kuvio natsaisi paremmin pitkiin (ja tasapitkiin) kynsiin, mutta piti sekin nyt kokeilla. Päällä Seche Vite [joka on näemmä kutistanut laukkauksia kynsinauhan puolelta :( ].


2 kommenttia:

  1. mulla pari anytime lakkaa ja on tosi hyviä vaikka on ostanu ne vuotena nakki! miksei niitä enään myydä! oisko mahdollista ottaa toi sanavahvistusjuttu pois?

    VastaaPoista
  2. robotti: Anytimen tilalle tuli Lumene Natural Code, halusivat ilmeisesti vanhasta brändistä eroon ja tilalle jotain uutta. Anytimen lakat kyllä vaikuttaisivat paljon parempilaatuisilta, kuin NC:n :P Sanavahvistus otettu pois, en oikeastaan edes tiedä, miksi se oli käytössäkään.

    VastaaPoista