torstai 16. helmikuuta 2012

5 asiaa juuri nyt


1. Uudet popot sulkapalloiluun ja roller derbyyn off skates-harjoitteluun. Moneen vuoteen minulla ei ollut ollenkaan oikeita sisäpelikenkiä, vaan pelasin mm. normitennarit jalassa sulista...Perin terveellistä jaloille varmaan. Nämä löytyväti Intersportin alennusmyynnistä, tuommoiset kevyiksi kehutut tai mainostetut musta-neonvihreäkeltaiset puumat. Nauhat ovat makuuni jotenkin hatarat, mutta kyllä ne kiinni tuntuvat pysyvän. Näistä kengistä tulee ylipäätään mieleen muuten Daft Punk ja Tron-leffa, eli tykkään kovasti.

Vasemmassa yläkulmassa lakkoja ja oikeassa kenkäloota.


2. Viime vuoden kesällä tai keväällä ostettu Juicy Couturen Viva La Juicy ja Guessin muhkea strassisydän kaulaketju. Välillä on kausia, kun en vaan pysty mitenkään käyttämään mitään tuoksuja, ja mietojenkin kasvovoiteiden tuoksu ärsyttää ja aiheuttaa lievää huonovointisuutta. Nyt olen kuitenkin jo pari viikkoa pystynyt käyttämään tuoksuja, ja olenkin käyttänyt tätä nimenomaista ahkerasti. En kuitenkaan niin ahkerasti, että lemuaisin jatkuvasti kahden metrin päähän, hyi. Guessin koru on taas joululahja mieheltä (olenkohan jo täälläkin maininnut asiasta..? Dementia iskemässä vissiin)

3. Herkkuruokaa, eli paprika-sipuli-linssi-kookoskerma-currytahnajuttua kera couscousin. Resepti, joka on jo lähes perhesalaisuus, kulkenut serkulta toiselle jne. Vasen kuva on siis vasta valmistusvaiheesta, ei valmiista ruuasta. Ainiin ja kyllä tuohon tulee halutessa vielä ananastakin. Kasvisruokaa parhaimmillaan sanon ma.

4. Uudenväriset KoKo-mukit! En keräile KoKo-sarjaa (jos jotain keräilen tai keräilin, niin Villeroy & Bochin Manoiria. Tosin jälkiruokakulhot ovat Iittalan valkoista Taikaa ja leipälautaset Kastehelmeä. Mutta nämä uudet teemukit mätsäävät kuitenkin aika kivasti vuosia sitten hyvältä ystävältä tuparilahjaksi saatuihin Pentikin teemukeihin, joiden nimeä en muista. Niissä on kuitenkin 1x isohko teräväterälehtinen kukka, väreinä vaaleanvihreä ja vaaleanpunertava. No, jokatapauksessa alla olevat mukit ovat sävyä mint ja pale pink. Nämä ostin vaihteeksi viikonloppuna Kuopiosta (kun sai S-kortilla sitä alennustakin..!) vähänniinkuin yhteiseksi ystävänpäivälahjaksi itselle ja miehelle.


5. Sain ruusuja joskus varmaan kolme viikkoa sitten siipalta. Ja nyt ne näyttävät tältä :D Ihan kauniisti ne kuivuivat maljakkoon, eivät edes mädäntyneet tai tiputelleet terälehtiä. Jokatapauksessa näyttävät kuivinakin  ja vähän räjähtäneinä mielestäni kauniilta, vaikka kyllä ehkä kohta pitää jo heittää menemään, jo ihan vaikka pölyyntymisen takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti