perjantai 17. helmikuuta 2012

Flowers and stripes

Pohjalla Illamasquan Velocity, mustikkamaidonvärinen silmänruokaisa cremelakka. Olen muuten yllättävän usein lakkaillut tällä. Tai no, blogin puolelta löytyy kolmet lakkaukset tällä, mutta kuitenkin, tähän on helppo tarttua. Kukat, pilkut ja viivat on tehty Kissin nail art-lakoilla, jotka muistaakseni ostin jotain vuosi sitten..? Musta toimii vielä oikein hyvin, mutta valkoinen on paksuuntunut aika lailla. Peukalon ja nimettömän kynsissä on vielä Swarovskin kristallit (koko taitaa olla SS10?).

Molemmat alla olevat kuvat on otetty salamalla, tosin eri vuorokauden aikaan ja vähän eri säädöillä. Jostain syystä halusin sitten molemmat tähän sisällyttää.
 Muita tällaisia ehkäpä luottolakoiksi Velocityn ohella  tituleerattavia ovat varmaan Kikon Blu Elettrico, China Glazen  Short&Sassy ja Zoyan Sooki. Kaikilla saa näyttävät yksiväriset  lakkaukset suht nopeasti, kerroksia ei välttämättä tarvitse kuin yksi  tai kaksi kynnen pituudesta riippuen, ja kaikki kuivuvat suht nopsaan,  etenkin Blu Elettrico. OPIn Princesses Rule! on taas sellainen, jota  tulee pykättyä  vaikka minkä lakkojen päälle, ja yleensä aina näyttää  hyvältä sekin. Ja se onkin kaikkein vajunein lakkani o__o.


Spesiaalipeukalokuvasta tuli ikävän epätarkka. Aina ei voi onnistua, elämän perusasioita.

2 kommenttia:

  1. Ihanan värinen tuo Velocity ja ihanat ovat myös kynsien koristelut! :)

    VastaaPoista
  2. Wheatear: Kiitti :) Hirveä lukihärö, kun hetken aikaa tavasin nimimerkkiäsi, että Wheat-eater :DD

    VastaaPoista