keskiviikko 18. tammikuuta 2012

❤ Sugarpill-tilaus ❤

Aamulla nukuin vähän niinkuin pommiin, kun en jostain syystä herännyt edes herätyskellon soittoon. Heräsin sitten vasta hiukan ennen puolta päivää postinkantajan pimputtaessa ovikelloa, jotta saisi paketin toimitettua. Onneksi paketin sisältö oli kiva, ja onneksi en missanut kovin tärkeää luentoa.


Sugarpillin postipaketin printti on niin suloinen, etten kestä <3____<3 Paketista kuoriutui ihan ensimmäiseksi kaksi glitteristä tarraa, joista tuo pieni kisukuvioinen pääsee koristamaan derbykypärää.


Tarrojen lisäksi pari vuotta himoitsemani ja vihdoin tilaamani Burning Heart-paletti makoili pinkkien silkkipaperien välissä. Onnellista omistamista ft. materiaonni.

 

 Piti ihan pikapikaa swatchata kämmenselkään sävyt, vaikka netistä löytyykin jo triljoonat swatchit Sugarpillin tuotteista ylipäätään. Ja oli ihan pakko sitten sisällyttää lähes koko käsi kuvaan, kun tykästyin niin noihin tekemiini quad-skate/corset lacing-kynsiin. Mutta swatchista sen verran, että pohjustuksena on vain paljas iho, ja luomiväriä on vedetty yhdedn kerran sormen päällä. Ihan mieletön pigmentti! Tosin osasin sitä kyllä jo muutenkin vähän odottaa, kun ennestään meikkikokoelmasta löytyy Sugarpillin yksittäispakattu luomivärisävy Afterparty. (Älkää välittäkö vinoista nakkisormista.)

Vasemmalta alkaen: Poison Plum, Love +, Flamepoint, Buttercupcake

Sävyt eivät ikävä kyllä ihan oikeanlaisilta kuvassa näytä, tai Ainakin Love + näyttää turhan joulunpunaiselle/kirkkaanpunaiselle, vaikka on oikeasti mielestäni hiukan tummempaa sävyä ja ehkä aavistuksen viininpunaiseen taittava. On kyllä silti kirkas, mutta kuvasssa vähän liian kirkas oranssiin taittava.

3 kommenttia:

 1. Vitsi että näyttää kivoilta ! Nuo värit on etenkin ihanat.

  Ja hei, kiitti ! :D Voi olla että samana päivänä pyörähdettiin. Elä huoli, niitä oli vielä tänään siellä neljä pakettia. Ehit hakemaan omasi pois ;D

  VastaaPoista
 2. Vau, mitkä värit!
  Millä olet muuten nuo kauniit kynnet väsännyt? =)

  VastaaPoista
 3. ooka: Maanantai se taisi olla? Jooh, taitaa paketit päästä toisiin koteihin, on pakko hillitä tai muuten tili huutaa leipää :D

  RagDoll: Kiitos :) Huomasitkin jo alemman postauksen, mutta käsin tosiaan väkerretty (ja siltä ne kyllä sitten näyttikin :D)

  VastaaPoista