perjantai 6. tammikuuta 2012

Kicks Make Up Midnight Pearl/Yves Rocher Perle Grise

Kävin lävitse tänään lakkoja, koska halusin tarkistaa onko pakkiini eksynyt vanhingossa identtisiä lakkoja. E tainnut löytää mitään muita potentiaalisia pareja, kuin otsikossakin mainitut Kicksin ja YR:n metallisen tummanharmaat lakat.


Tosin jo ylläolevasta kuvasta näkee, että Midnight Pearl on aavistuksen tummempi kuin sukulaisensa. Kynsilläkin eron huomaa tarkkaan katsoessa, mutta kauempaa ihmeteltynä eroa ei huomaa mistään. Molemmissa kuvissa vasemmalta oikealle: YR, Kicks, YR, Kicks.

Pahoittelen kynsien pinnan epätasaisuutta, nimim, kynnet hajoamassa käsiin tai jotain.

Salamalla
Ilman salamaa


Etenkin salamakuvassa huomaa, että YR:n lakassa on enemmän helmiäistä, ja ainakin livenä tarkasteltuna voi erottaa hyvin pientä punaista ja vihreää helmiäishippua. Nojaa, tämä menee ehkä jo turhan mikroskooppiseksi tarkasteluksi. Kicksin lakassa ei ole mielestäni mikänä helmiäiskoostumus, vaan muuten vaan hyvin metallinen lopputulos. Tavallaan tulee mieleen metallinvärinen superglossy-vinyyli tjsp.

Kicksin lakassa oli ohuempi koostumus, kuin YR:ssa. Molemmista lakoista kaksi kerrosta olisi riittänyt, omiini tarvitsin tällä kertaa kolme, koska kynsissäni on niin plajon epämääräisiä liuskoittumia ja muita rikkoutumia, joita peittelin toisella kerroksella ja kolmannella yritin tasoittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti