torstai 18. heinäkuuta 2013

Tutoriaali - Sydänkynnet ❤Pariin otteeseen olen tehnyt jo tällaiset kynnet, kun ne ensimmäisen kerran Pinterestissä näin.. Pinterest tuntuu jakavan mielipiteet ainakin kynsi-inspiraation lähteenä, mutta sellaista se on. Halusin kuitekin nyt tehdä tuton, koska en ole sellaista koskaan tehnyt, ja onpahan sitten tälläkin tyylillä toteutetuista kynsistä suomenkieliset ohjeet (sikäli kun kuvat eivät riitä).

Kynsien tekemiseen tarvitset:
 • kolme eri tummuusasteista ja yhdellä kerroksella peittävää kynsilakkaa
 • "reikiä" tai vahvistustarroja, joilla siis vahvistetaan esim. luentopapereissa kansiota varten olevia reikiä (kirjakaupoista ja toimistotarvikeliikkeistä näitä saa, tai ebaysta esim. "reinforcement rings, hole punch reinforcements)
 • alus- ja päällyslakan
Tutokynsiin valitsin vaaleanpunaiseksi Kikon 376, pinkiksi OPIn Strawberry Margaritan ja punaiseksi OPIN Big Apple Redin. Kiko ei ollut ihan riittävän peittävä, mutta sellaiset ärsyttävät valkopohjaiset raidoittumaan tuppaavat kunnon vaaleanpunacremet varmaan toimisivat paremmin.1. Lakkaa kynnet valitsemallasi aluslakalla, ja sitten haluamallasi cremelakalla. Esimerkiksi nimettömään voit tehdä halutessasi aksenttilakkauksen.

2. Laita "reiät" limittäin päällekkäin, että niiden reunaan muodostuu tuollainen sopiva kaarikuvio. Tarrojen liimapintaa kannattaa heikentää vaikka ihoa vasten ennen kynsille asettamista, ettei tarra vie alla olevaa lakkaa mukanaan. Varmista myös ensin, että alla oleva lakka on mahdollisimman kuiva.

3. Lakkaa kuvan mukaisesti tarraa mukaillen, ja irrota tarrat varovasti mutta välittömästi. Anna tuoreen lakan kuivua kokonaan.Toista 1. ja 2. kohtia joka kynnellä 2 kertaa, toisella kerralla asetat vain tarrat hiukan alemmaksi, kuten 2. kuvan keskisormessa.
4. Kun kaikki kynnet on lakattu, viimeistele pinta siloiseksi valitsemallasi päällyslakalla. Kuvassa käytössä Seche Vite.

10 kommenttia:

 1. Ompas hauskat, voisi joskus testata että kestääkö mun hermot tehdä tälläiset!

  :D

  VastaaPoista
 2. Oikein nätit, ja kuvatutot on aina niin ihania. Tykkään! :)

  VastaaPoista
 3. No näyttääpä kivoilta! Tämähän menee to do-listalle :)

  VastaaPoista
 4. Tosi söpöset kynnet:) vasta pari päivää sitten kävin ostamassa noita reikiä, voisi kokeilla tälläisiäkin kynsiä:)

  VastaaPoista
 5. Tosi nätit kynnet, pitääkin kokeilla ! :)

  VastaaPoista