torstai 11. heinäkuuta 2013

8. Livbox (heinäkuu)

Heinäkuun boksin teemana on hiukset (ja värinä keltainen). Paketissa tuli kuusi tuotetta, joista viisi liittyi teemaan ja samaten viisi oli täysikokoisia.


Tällä kertaa kaikille lähetettiin ilmeisesti tismalleen samat tuotteet:

 • Schwarzkopf Professional Bonacure Fibre Force- tehohoito (näytekoko )
 • Herbina tuuheuttava kuivashampoo (täysikokoinen)
 • Sunsilk Pro Heat lämpösuoja- ja kiiltosuihke (täysikokoinen)
 • Glitter nutturavalkki + koristepinnit (täysikokoiset, tosin mitenhä nutturavalkki voisikaan olla näytekokoinen)
 • Carmex Cherry Lipbalm SK 15 (täysikokoinen)


Erilaisista hiusvalkeista on viimeisen parin kuukauden aikana tullut meikäläisen suosikkihiustuotteita, niitä löytyykin jo muutama ennestään. Tässä vähän vertailukuvaa nutturavalkeistani :D

Näyttäisi kyllä kovasti siltä, Livboxin mukana tullut vaalea nutturavalkki on samankokoinen ruskean kanssa, joten vaalea saanee uuden kodin joltain kaverilta. Myös supermuhku nutturavalkki on Glitteristä, sen hinta oli 6,90€ ja pienemmän 3,90€.


Boksin mukana tuli myös Glitterin DIY-kampausvihkonen, joka tosin minulla oli jo ennestään. Kampaukset on oikein kivoja ja helppoja toteuttaa, vaikkei juuri noita ihan samoja tuotteita käytössä olisikaan :)

 

Mutta jos sitten loppuihin tuotteisiin!

Tämänkertaisen Livboxin arvo oli karkeasti laskettuna n. 27,50€, eli laskua edelliseen omaan boksiini on lähes parikymppiä. Nyt kuitenkin etenkin hiustuotteet olivat  niin kivoja ja suurin osa täysikokoisia (vaikka valkki meneekin jakoon ja tehohoidosta riittää meikäläisen hiuksiin ehkä kolmeksi kerraksi :D), että ei edes harmita. Boksin hintahan on nykyään 15,90€, ja hintaa nostettiin ilmeisesti juurikin asiakkaiden toiveesta, että boksien taso olisi vähän korkeampi ja täysikokoista settiä enemmän. Vielä ei ihan ylletä ensimmäisten boksien tasolle (jotka olivat yli kuudenkympin luokkaa), mutta ehkä se oli vain ovela markkinointikikka heti alkuun :).

Oma boksini tulee vielä kerran, elokuussa, 13,90 euron hintaan, mutta ken tietää, jatkanko tilausta tämän jälkeen. Mukava yllätyshän tämä on joka kuukausi, mutta ehkä tämä on jo vähän nähtykin tavallaan.

4 kommenttia:

 1. Olin itse kovin pettynyt. En omaa pitkiä hiuksia nutturoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, ettet tykännyt. Livboxin ideahan tosin on sika säkissä juttuja kokeiluun, ja voihan niitä sitten antaa kavereille (tai vaikka myydä), jos ei itse voi käyttää/tykkää/tarvitse. Ihmettelin Livboxin fb-sivuilla, kun joku siellä raivosi, että vihaa tuotteita ja heittää ne roskiin, eikä anna niitä kavereille, koska ei ole mikään hvynätekijä..? Hieno logiikka siinä, että mieluummin roskiin kuin kaverille??

   Poista
 2. Nutturavalkki pitäis ehdottomasti hommata. Ja tuo kampauslehtinen näyttää tosi kivalta. Siellä ois varmasti monta hyvää ideaa. Ja kuivashampoot on mulla kovasti käytössä, niin se kyllä kiinnostaa myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kampauslehtinen on kyllä aika kiva, sellasiai helposti muunneltavissa olevia simppeleitä kampauksia arkeenkin :) Ja sen saa ottaa ihan ilmaiseksi, jos Glitteri läheltä löytyy ja siellä pääsee käymään.

   Kuivashampoita en ole itse käyttänyt varmaan vuoteen, mutta hiuspuutereita olen käyttänyt nyt enemmänkin (koska tuuheutus :D). Mutta ihan mielelläni tätäkin kokeilen.

   Poista