sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Kiko Sugar Mat 646 Starry Black

Tuli lakattua sitten ehkä vähiten kesäisellä kimaltavalla Sugar Matella.


Musta tekstuurilakka hopeisella kimalteella. Haluaisin kyllä tämän lisäksi vielä jonkun OPIn Stay the Nightia vastaavan tekstuurilakan väreiltään, ja Golden Rosen Holiday-kokoelmassahan sellainen olisi tarjollakin.


On kyllä tässä vaiheessa sanottava, että todella helppoja lakattavia ja erittäin näyttäviä nämä tekstuurilakat.. Taidan tykätä näistä enemmän, kuin kahdesta OPIn nestehiekasta; The Impossiblesta ja Get Your Numberista... Impossible on niin sananmukaisesti mahdoton: tähtiä saa onkimalla onkia pullosta ja Get Ypur Number on muuten vaan blah. Tai sitten nämä ovat jotain lakkaähkyn oireita.. :D

Niin ja itse lakkaukseen: menin pilaamaan sen epäonnistuneilla leimauksilla Lealacin A-laatasta. Muutenhan noi leimat olisi olleet tosi kivat ja sci-fit ja kaikkea, mutta kun ei niin ei.
 

6 kommenttia:

 1. nätit lakkaukset. mistä oot saanu noita kikon kynsilakkoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osan olen ostanu toissa ja viime kesänä Italiasta ja Saksasta, uusimmat ostin nyt kesälomareissulla Lontoosta, Palmasta ja Barcelonasta. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti, vaikkei ne nyt kyllä ihan nappiin menneetkään. :D

   Poista
 3. Oih ja voih miksi sytyn aina niin hitaasti näille uutuuksille?! Toivottavasti näitä saa vielä elokuussa, kun pääsen Portugaliin:o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :D Eiköhän niitä vielä silloinkin ole :) Ja siullehan mie taidan osasta näistäkin olla kiitoksen velkaa? :)

   Poista