torstai 18. heinäkuuta 2013

piCture pOlish Wisteria + Jolly Jewels 105


Wisteria kuuluu kategoriaan "ei sitten sen hankalampi vangita oikeaa sävyä kameralla...", aina näyttää liian siniseltä. Sävy on todellisuudessa loistavan kirkas, lähes neon creme. Kuivuttuaan lakka on kuitenkin kiiltävä, eikä neoneille tyypilliseen tapaan satiininen. Yksi lempilakkasävyjä, joita omistan. Jos tykkää kirkkaista sävyistä, loistavasta koostumuksesta ja violeteista, niin tykkää luultavasti tästäkin. Hyvin lähellä tätä sävyä on tietääkseni Illamasquan Jo-Mina, joten jos sitä on helpompi saada käsiinsä kuin Picture Polishia, niin jos jonkun lakan suosittelen hommaamaan, niin tämän värisen. Jotenkin niin kasari, mutta samalla söpö ja cool.

Kun sain keväällä blogin kautta BBE:ltä Golden Rosen JJ 105:n, halusin parittaa sen Wisterian kanssa, koska pullossa JJ105 näyttää pohjaväriltään samantyyppiseltä, mutta kynnelle levitettynä lila muuttuikin vaaleanpunaiseksi..

Alla olevassa kuvassa lilan sävy on nyt väärä, koska olisi ollut vähän työlästä taistella sävy oikeaksi photarin kanssa muuttamatta vihreiden glittereiden sävyä samalla.. Ei ny varmaan mahdotonta, mutta turhan työlästä.


Psst. vilkaiskaa myös aamulla ilmestynyt tutopostaus alapuolella!:)

4 kommenttia:

  1. Yksi hyvä keino oikeiden värien saamiseen on ottaa Raw kuvia :) Tuo Jolly Jewels 105 on ihana :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie mieluusti ottaisin kyllä, mutta en oo oikein edennyt taistossa yhdistää Nikonin NEFfit Photarin kanssa yhteensopiviksi. Oon koittanut asennella koodekkipakettia ja mitä lie, mutta luovuttanut sittemmin. Ehkä pitäisi yrittää vaihteeksi uudelleen. Kiitos kuitenni vinkistä :]

      Poista