lauantai 13. heinäkuuta 2013

Illamasqua Raindrops

Lontoossa käydessä törmäsin vahingossa Illamasquan lippulaivaliikkeeseen Beak Streetillä (alunperin seikkailin Carnaby St:llä mm. Irregular Choicen kenkäliikkeessä, ja Illamasqua vaan tuli kadun päässä vastaan.

Sieltä tarttui mukaan vain(!) kaksi lakkaa, vaikka näin jälkikäteen tietty jäi muutama muukin kaihertamaan mieltä... Alennusmyynnitkin olivat melko mehevät, lakat alkaen £7,50 jne.


Mukaani lähti siis Rare (superduper-neonkeltainen) ja ihana Raindrops. Vielä tekisi mieli tilata Pink Raindrops ja pari muuta, mutta ehkä hillitsen ja koitan vähän muutenkin järkeistää tätä lakkamäärää.

Ensimmäisenä kynsille pääsi Raindrops, tai oikeastaan Rare oli kynsillä jo aiemmin, mutta ei päässyt kuviin asti vielä.


Raindrops on läpikuultava, jellymäinen vaaleanharmaa sinisellä vivahteella ja reippaalla annoksella hopeaisia/valkoisia pieniä flakieseja (eikä microglitteriä).  Kuvissa lakkaa kolme kerrosta, ei päällyslakkaa. Lakka on todella nätisti levittyvä, ei kaljuunnu eikä leviä kynsinauhoille. Vaikka kerroksia tarvitaankin kolme, lakkaus sujuu nopsasti, koska kerrokset kuivuvat pikana. Tämä olisi varmaan kiva myös toisten lakkojen päälle kerrostettuna, ja ilmeisesti ainakin Illamasquan DWS olisi värinsä puolesta täydellinen tämän alle, jos ei Raindropsia itsensä päälle halua kerrostaa.Illamasquan Raindrops on kuulemma yksi myydyimmistä Illan lakkasävyistä, ja jostain kumman syystä se poistettiin jossain vaiheessa valikoimistakin. Nyt tämän vuoden tammikuussa se kuitenkin tuotiin takaisin Broken Hearts-kokoelmassa.

4 kommenttia:

 1. Hei apua miksi sulla on näin hyvä maku kynsilakkojen suhteen! : D

  VastaaPoista
 2. ooh,ihania! Muakin vähän houkuttais tilata pink raindrops :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just lueskelin, että pink raindrops ei olekaan yhtään samanlainen kuin raindrops :0 Kun tässä just hienoks tekee tuo kerrostaminen ja kerrokilta näkyvät flakiet, niin pink-versiossa on sitten joku peittävämpi cremepohja :/ tylsä juttu.

   Poista