perjantai 12. heinäkuuta 2013

Kokoelma on täydellinenVaikka kynsiä ja lakkoja olen jo useamman vuoden harrastanutkin (ja lisäksi reilut pari vuotta blogannut aiheesta), en ole koskaan omistanut minkään merkin mitään kokoelmaa kokonaan. Eipä sillä, että olisi ollut tarvetta tai haluakaan kerätä mitään kokonaisia kokoelmia (ostan lakan ja pidän sen, jos se miellyttää), mutta tämä Kikon Sugar Mat ihastutti niin kovin, että halusinkin kokeilla niitä kaikkia.

Kaikilla en ole vielä tosiaankaan lakannut, joten voi olla, ettei tämäkään kokoelma ole täydellinen kovin kauaa. Toistaiseksi Helmeriin muutti siis neljän aiemmin saamani Sugar Maten lisäksi 12 uutta, mutta toisaalta tuli noita lakkoja myytyä vastikään Facebookin kynsikoristekirppikselläkin aimo läjä. Ja osa on vielä vailla ottajaansa.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Osa oli 4,90/4,95 euroa/puntaa, osa 2,5 euroa/puntaa.

   Poista
 2. Ootko tilannu noita kikon netti sivuilta vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kikon nettisivuilta ei voi tilata kuin niihin maihin, joissa on Kikon liikkeitäkin. Olen nämä ostanut kesälomareissultani Lontoosta/Barcelonasta (ja osan Palmastakin).

   Poista
 3. Mulle on kans tuo kokoelma tulossa serkun mukana roomasta :) Vaikka osa taitaa lähteä lahjaringissä eteenpäi, kun ihan sitä ajatellen pyysin koko setin tuomaan, tuskin ihan kaikkia käyttäisin ite edes :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep sama taitaa olla täälläkin edessä, kun pääsen testailemaan :)

   Poista
 4. Voi mä tahtoisin kanssa noi kaikki kiimmeltelevät versiot ainakin! Harmittaa kun ostin vaan kolme silloin reissusta. Mutta toisaalta kun on muiltakin merkeiltä noita hiekkalakkoja, niin luulis niillä pärjäävän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kimaltavat etenkin on kyllä näyttäviä :) Mutta totta kyllä, että tuntuu noita hiekkalakkoja tulevan nyt joka merkiltä, niin varmasti löytää mieleisensä helpomminkin kuin ulkomailla käymällä (jos siis alkaa tuntumaan siltä, ettei jo omistamillaan pärjää ;D)

   Poista
 5. Voi ei, mä haluun jonkun kaverin menemään ulkomaille! Noi kolme oikeenpuoleisinta alemmasta kuvasta on <3

  VastaaPoista