tiistai 16. heinäkuuta 2013

Piggy Paint Angel Kisses


On mennyt ihan luvattoman kauan esitellä joululahjaksi saatuja vesipohjaisia, myrkyttömiä Piggy Paint-lakkoja, joten tässä nyt ensimmäinen niistä.

Piggy Paint-lakat sopivat useimmille jollekin normaalien kynsilakkojen ainesosalle tai -osille allergisoituneille, mutta ilman allergiaaki on joskus kivempi käyttää lähes tuoksuttomia ja terveydelle turvallisempia kynsilakkoja. Näitä saa tilattua ainakin iHerbistä (mistä saa myös muitakin myrkyttömiä lakkamerkkejä), enkä toistaiseksi ole törmännyt muihin Suomeenkin toimittaviin kauppoihin, joista Piggy Painteja saisi.


 Kuvissa on Angel Kisses -sävyä kaksi kerrosta. Lakka kuivuu mukavan nopsaan, muttei kuitenkaan ala liisteröitymään kesken levityksen. Ensimmäinen kerros on aika raitainen, mutta toinen jo paljon parempi, joskin raitoja silti jää normilakkoihin verrattuna ihan jonkin verran. Tähän varmaan auttaisi vesipohjaiselle lakalle tarkoitettu alus- ja päällyslakka, mutta koska sellaista ei nyt ollut tarjolla, niin mentiin ilman. Kolmatta kerrosta en halunnut enää laittaa, koska olin kahteen jo itse tyytyväinen.

Angel Kisses on tuollainen vaalea, persikkaan menevä vaaleanpunainen creme. Nätti perussävy, joskaan ihan samansävyistä en löytänyt oman kokoelman normilakoista.Vähän kärjet kuultaa läpi, mutta livenä ei niin pahasti kuin kuvissa. Kiiltoakin on mukavasti ilman päällyslakkaakin.


Tein lopuksi vielä liukuvärin Illamasquan kultaisella glitterlakalla, Spartanilla, koska inspiroiduin Lauran mehevistä liukuglitterkynsistä. Spartan-glitterlakassa on pientä kultaista ja vähäsen hopeistakin kimallehippusta, yleisilme hieman kalpean kultainen. Glitterliu'un päälle laitoin vielä päällyslakan, mutta tavanomaiset päällyslakat eivät oikein tunnu vesipohjaisten värilakkojen kanssa toimivan. Raidoitus korostuu, ja lakka kuoriutuu parissa päivässä irti. Normaalisti ilman päällyslakkaa vesipohjaiset lakat ovat kestäneet noin viikon melko hyvänä, kärkikulumaa tietty tulee.

Käytetyt lakat:
  • Piggy Paint Angel Kisses
  • Illamasqua Spartan
  • Nutra Nail Speed Dry Top Coat

Olen kyllä tykännyt näistä Piggy Painteista, vaikka lopputulos ei olekaan niin vimosen päälle, kuin normilakoilla. Itse lakkaaminen on niin miellyttävää näillä, koska nämä tuoksuvat lähinnä lasten sormiväreiltä, eli tosi mieto tuoksu kyseessä. Kestävät lisäksi hyvin kynsillä, ja Piggy Paintin oma kynsilakanpoistoainekin on vähemmän löyhkäävä kuin tavallinen lakanpoistoaine, ja sillä lähtee vesipohjaisten lisäksi muutkin kynsilakat melko vaivattomasti.


Tässä olisi vielä tämän Piggy Paintin ainesosaluettelo. Ainesosia on kokonaista neljä, ja lisäksi on listattu "saattaa sisältää" lähinnä väriaineita.


4 kommenttia:

  1. Tämä merkki onkin mielenkiintoinen tuttavuus, kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista
  2. Tuo kulta-roosa on niin hemppis-rinsessa yhdistelmä, että aijai <3

    VastaaPoista