keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Baby Blue Glitter Sandwich


Käytetyt lakat:
  • Barry M Baby Blue
  • Essence Circus Confetti
  • Jordana Gemstones
  • Essie It's in the Bag

Seche Vite Talvella ostin kynsikaveriltani M:lta Essieiden lisäksi myös Barry M:n Baby Bluen. Lakka on todella vaaleanhaalea vaaleansininen, hyvin lähellä valkoista. Koostumus on aika ohut ja läpikuultava, kolmekaan kerrosta ei ihan riittänyt peittämään täysin. Mutta glittersänkkäriin ihan oiva, satunnaiset kaljuläikät eivät glitterpeiton alta niin paista.

Jellylakkana sänkkäröimässä käytin Essien It's in the Bagia, joka on yksi suosikeistani ranskislakkojen keskuudessa. Levittyy niin laittoman nätisti ja raidoittumatta, ja sävy on ranskiksiin ja nudelakkauksiin just eikä melkein.

Pikkurillissä ja keskisormessa glitterinä on Jordanan Gemstones, jonka glittermuodostelma on pikkuisen erilainen kuin nimettömässä ja etusormessa olevalla Essencellä. Isompia hexejä on vähän enemmän ja tiheämmin, Essencessä taas on vähän vähemmän runsaasti glitteriä pakattuna, mutta toisaalta kynnellä se on ehkä tietyllä tapaa kauniimpikin. Värit ovat lähes samoja, Essencessä ehkä himpun verran vähmmän vihreää glitteriä kuin Jordanassa.


7 kommenttia: