tiistai 26. helmikuuta 2013

Kultaiset ruusut


Tein viime viikolla nudepuuskissani kynnet, jollaiset teen varmasti joskus vielä uudestaan. Enpä ollut tullut ajatelleeksi, miten makealta nude/ranskislakka ja kulta näyttävät yhdessä. Ja näemmä sitä on pari kertaa ennenkin tullut leimailtua nudelle pohjalle. Ja nyt tuli tunne noita kuvia katsoneena, että hittolainen, miten nuo kuvat näyttää niin paljon paremmilta kun nyksät kuvat.. Plää. Pitää vissiin ruveta kuvaamaan noita aiemmantyyppisiä taas, joita ei ole niin rankalla kädellä rajattu. Voisipa tuo kevätaurinkokin paistaa taas, sitäkään lystiä kestänyt kuin pari päivää viime viikolla.

Käytetyt asiat:
  • Essie - It's in the Bag
  • ChG - Passion
  • DRK-A-laatta
  • Nails Inc. -  Albert Bridge pikakuivattava päällyslakka (ei leväyttänyt leimauksia, jee!)
 
Essien It's in the Bag on kylmänsävyinen vaaleanpunainen ranskislakka, levittyy todella nätisti raidoittumatta, vaikkei tämä ihan tuore tapaus ole. Tästä tuli kyllä yksi lemppariranskislakoistani (niitä kyllä taitaa olla muutama...) Esimerkiksi Essien samantyyppinen ranskislakka, Guchi Muchi Puchi, raidoittuu paljon enemmän, mutta on sekin kyllä vaan niin nätti. Ja hiukan tätä valkoiseen enemmän kallistuva.

Nämä kynnet ovat riittävän hillityt, että kelpaisivat hillittyä olemusta vaativiinkin tilaisuuksiin, ei hypi glitterit tai neonit silmille, mutta silti löytyy joku juju.

13 kommenttia:

  1. Nuo on todella kauniit! Ja ne edellisetkin on niin jäänyt mun mieleen :) Pitänee harrastaa samantyylistä tässä piakkoin, kun pitäisi kolme päivää jaksaa katsella samoja kynsiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kiva kuulla, että jollekin on jäänyt aiempiakin kynsikoristeluja mieleen :') Ja harrasta pois :D!

      Poista
  2. Oih, herttaisimmat kynnet, jotka olen nähnyt piiiitkään aikaan ♥

    VastaaPoista
  3. Äsch, sun kynnet on niin ihanan muotoiset <3

    VastaaPoista
  4. Ihanat! Pakko kokeilla, kun seuraavan kerran leimatuttaa.

    VastaaPoista
  5. Niin kauniit, aivan ihana yhdistelmä!

    VastaaPoista